cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Erda alacaksan 1300den verem sanaTekli kulaklik ne kadar ?
Erda alacaksan 1300den verem sanaTekli kulaklik ne kadar ?
Eylül ayı bitince alabilirim. Şuanda hiç harçlığım yok ya 600 yada700 var. Eğer satamaz isen alirim zatenErda alacaksan 1300den verem sana
Kalmaz.Eylül ayı bitince alabilirim. Şuanda hiç harçlığım yok ya 600 yada700 var. Eğer satamaz isen alirim zaten
15 günde satılır gibime geliyor ama hayırlısı. Satamaz isen aklında bulunsun.Kalmaz.
Okullar açıldı öğrenci kardeşim denk gelirse 1800e bile veririm ben belli olmaz.15 günde satılır gibime geliyor ama hayırlısı. Satamaz isen aklında bulunsun.
Delta'yı tavsiye etmem, yerine sıfır Cloud 2 almak daha mantıklı olur. Scope RX'in sıfırı ise şu an 1500TL'ye Gaminggen'de satılıyor.Sıfıra yakınlar, hiçbir sorunları yok 1. Yıllarını doldurmamışlar.
ASUS ROG Delta RGB 7.1 Hi-Res Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS ROG Delta RGB 7.1 Hi-Res Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile ROG DELTA ITOPYA'dawww.itopya.comYoksa direkt wireless bi kulaklık almak daha mı mantıklı?Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olur1300den
İkisini 2500 e alıyorum. Kulaklığı 2000 e almak bile iyi fiyat bana kalırsa. Neden tavsiye etmiyorsunuz?Delta'yı tavsiye etmem, yerine sıfır Cloud 2 almak daha mantıklı olur. Scope RX'in sıfırı ise şu an 1500TL'ye Gaminggen'de satılıyor.
Fiyatını hak eden bir kulaklık değil çünkü. Kötü servisi, kötü yazılımı, zamanla dökülen derisi vs. Kendim bir zamanlar S modelini kullandım o modelde mikrofon da berbattı bunda o sorun yok sanırım.İkisini 2500 e alıyorum. Kulaklığı 2000 e almak bile iyi fiyat bana kalırsa. Neden tavsiye etmiyorsunuz?
Bu modelinde ekstra mikrofon almaya gerek bile yok deniliyor, incelemelerini ve diğer forumlarda yorumlarını okudum ses ve mikrofon performansı çok iyi deniliyordu sadece sanırım kafada duruşunda sıkıntı varmış.Fiyatını hak eden bir kulaklık değil çünkü. Kötü servisi, kötü yazılımı, zamanla dökülen derisi vs. Kendim bir zamanlar S modelini kullandım o modelde mikrofon da berbattı bunda o sorun yok sanırım.
D şeklindeki yapısı da herkese hitap eden bir tasarım değil. Sesi iyi alabilmek için kulaklığı 5 dakikada bir kulak hizama getirmem gerekiyordu, sürekli geriye doğru kayıyor kafada.
O zaman kesinlikle alınır diyorsunuz.Şuan kullandığım kulaklık. Parasını haketmiyor ama cloud 2 ile kıyaslamak yanlış olur. Malzeme kalitesini çok iyi deri ve bez padleri çok iyi ses kartı harika. Mikrofonu harika. Ama 4k lik kulaklık değil. 2.5k ya klavye ile almak çok iyi.