Neler Yeni

2500 liraya 2. El bu ikisi alınır mı?

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sıfıra yakınlar, hiçbir sorunları yok 1. Yıllarını doldurmamışlar.
Yoksa direkt wireless bi kulaklık almak daha mı mantıklı?
Delta'yı tavsiye etmem, yerine sıfır Cloud 2 almak daha mantıklı olur. Scope RX'in sıfırı ise şu an 1500TL'ye Gaminggen'de satılıyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Delta'yı tavsiye etmem, yerine sıfır Cloud 2 almak daha mantıklı olur. Scope RX'in sıfırı ise şu an 1500TL'ye Gaminggen'de satılıyor.
İkisini 2500 e alıyorum. Kulaklığı 2000 e almak bile iyi fiyat bana kalırsa. Neden tavsiye etmiyorsunuz?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Kulaklık güzele benziyor ya.. ben alırdım.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İkisini 2500 e alıyorum. Kulaklığı 2000 e almak bile iyi fiyat bana kalırsa. Neden tavsiye etmiyorsunuz?
Fiyatını hak eden bir kulaklık değil çünkü. Kötü servisi, kötü yazılımı, zamanla dökülen derisi vs. Kendim bir zamanlar S modelini kullandım o modelde mikrofon da berbattı bunda o sorun yok sanırım.

D şeklindeki yapısı da herkese hitap eden bir tasarım değil. Sesi iyi alabilmek için kulaklığı 5 dakikada bir kulak hizama getirmem gerekiyordu, sürekli geriye doğru kayıyor kafada.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Fiyatını hak eden bir kulaklık değil çünkü. Kötü servisi, kötü yazılımı, zamanla dökülen derisi vs. Kendim bir zamanlar S modelini kullandım o modelde mikrofon da berbattı bunda o sorun yok sanırım.

D şeklindeki yapısı da herkese hitap eden bir tasarım değil. Sesi iyi alabilmek için kulaklığı 5 dakikada bir kulak hizama getirmem gerekiyordu, sürekli geriye doğru kayıyor kafada.
Bu modelinde ekstra mikrofon almaya gerek bile yok deniliyor, incelemelerini ve diğer forumlarda yorumlarını okudum ses ve mikrofon performansı çok iyi deniliyordu sadece sanırım kafada duruşunda sıkıntı varmış.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Şuan kullandığım kulaklık. Parasını haketmiyor ama cloud 2 ile kıyaslamak yanlış olur. Malzeme kalitesini çok iyi deri ve bez padleri çok iyi ses kartı harika. Mikrofonu harika. Ama 4k lik kulaklık değil. 2.5k ya klavye ile almak çok iyi.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Turuncu Keskin
Şuan kullandığım kulaklık. Parasını haketmiyor ama cloud 2 ile kıyaslamak yanlış olur. Malzeme kalitesini çok iyi deri ve bez padleri çok iyi ses kartı harika. Mikrofonu harika. Ama 4k lik kulaklık değil. 2.5k ya klavye ile almak çok iyi.
O zaman kesinlikle alınır diyorsunuz.

Top Bottom