2500 TL civarı klavye önerisi

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
2500
Emektar 10+ yıllık logitech g103 den yeni bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum. 2500 tl civarı bütçede ( +/- olabilir) klavye önerebilir misiniz.

F1 f2 tuşları ve sessiz olması önceliğim ama F1 tuşları olmasa da olur.

Emektar 10+ yıllık logitech g103 den yeni bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum. 2500 tl civarı bütçede ( +/- olabilir) klavye önerebilir misiniz.

Klavye yüzde yüz mü olsun

Kablolu kablsozu fark eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada direkt wraith w60 bakabilirsiniz bi
Kablolu kablosuz farketmez w60 fun 60 aula f75 mchose g75 pro. Bunlar çok öneriliyor hangisi en iyisidir

Fun60 modellerinin F tuşları yok. Hiç uğraşmadan Mchose G75 Pro alın keyfinize bakın.

Fun60 modellerinin F tuşları yok. Hiç uğraşmadan Mchose G75 Pro alın keyfinize bakın.
Mchose g75 de snap tap var mı acaba biraz bakındım ama açıklama göremedim gerçi çok da gerekli bi özellik mi onu da bilmiyorum

Mchose g75 de snap tap var mı acaba biraz bakındım ama açıklama göremedim gerçi çok da gerekli bi özellik mi onu da bilmiyorum
mchose jet75 te var o özellik manyetik klavye olduğu için

gaming gende fun60 veya mchose bakabilirsin.

gaming gende fun60 veya mchose bakabilirsin.
Sizce hangisi daha iyi ? Fun60 hoşuma gitti hall effect rapid trigger ve snap tap gibi özellikler başarılı mı bu klavyede. Mchoseda bunlar yazmıyor. Bir de manyetik switchle manyetik klavye aynı şey mi fun 60 manyetik switch mekanik klavye diyor

Sizce hangisi daha iyi ? Fun60 hoşuma gitti hall effect rapid trigger ve snap tap gibi özellikler başarılı mı bu klavyede. Mchoseda bunlar yazmıyor. Bir de manyetik switchle manyetik klavye aynı şey mi fun 60 manyetik switch mekanik klavye diyor
Onu full+full dursun diye yazmışlardır. Manyetik switchse manyetik klavyedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri