2500 TL gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
2500
2500tl civarlarında yani hadi 100 200 fazla civarında gamepad öneriniz varmı wraithde bazı modeller gözüme kestirdim ama bilemedim ne kullanan kişiler filan varsa öneri yaparsa güzel olur lütfen 3 bin 4 bin liralık kollar atmayın

2500tl civarlarında yani hadi 100 200 fazla civarında gamepad öneriniz varmı wraithde bazı modeller gözüme kestirdim ama bilemedim ne kullanan kişiler filan varsa öneri yaparsa güzel olur lütfen 3 bin 4 bin liralık kollar atmayın
Eğer fps kasma derdin yoksa easysmx x5 connectgame'de 1100 liraya inmiş kargo ücretsiz. Onu tercih etsen senin işini görecektir. Yoksa dersen Gamesir Nova modelini tercih edebilirsin. Biraz üstü olsa cyclone 2 derdim ama bütçen çıkmıyor.

Eğer fps kasma derdin yoksa easysmx x5 connectgame'de 1100 liraya inmiş kargo ücretsiz. Onu tercih etsen senin işini görecektir. Yoksa dersen Gamesir Nova modelini tercih edebilirsin. Biraz üstü olsa cyclone 2 derdim ama bütçen çıkmıyor.
death stranding forza4 mortal kombat filan yani FPS oyunu oynamıyorum hiç

Bütçeyi 3000 e çıkarman lazım 3000 altına kaliteli ürün yok. Cyclone 2 alırsan malzeme dışında çok memnun kalırsın

death stranding forza4 mortal kombat filan yani FPS oyunu oynamıyorum hiç
Nova HD veya bu. Ama en sağlıklısı dediğim gibi cyclone 2 olur bilgin olsun. Shooter 3'te olabilir.

Bütçeyi 3000 e çıkarman lazım 3000 altına kaliteli ürün yok. Cyclone 2 alırsan malzeme dışında çok memnun kalırsın

bu nasıl bana bunu önerdiler butce 2k en fazla

bu nasıl bana bunu önerdiler butce 2k en fazla
Nova Lite 2 alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aliexpress de bulursan Aolion K20
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bigbig won gale hall da alınabilir.

Geri