R Roqqo 80+ Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 0 6 Ocak 2026 #1 Amazondan aldığım nova 2 lite ın sanırım bataryası yerinden çıkmış sallanıyordu farkettiğimde hemen iade ettim fakat başka bir gamepad öneriniz var mı connect game den Flydigi Direwolf 3 buldum fakat internette incelemesini göremedim
Amazondan aldığım nova 2 lite ın sanırım bataryası yerinden çıkmış sallanıyordu farkettiğimde hemen iade ettim fakat başka bir gamepad öneriniz var mı connect game den Flydigi Direwolf 3 buldum fakat internette incelemesini göremedim
umix 80+ Bronze Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 1,801 Reaksiyon skoru 879 6 Ocak 2026 #2 GuliKit KK3 MAX White Smartrigger Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad (NS39) Çıkarılabilir, Değiştirilebilir ve Yeniden Uygulanabilir Daha Fazla Kontrol ve Daha Kişiselleştirilmiş Bir Oyun Tarzı Ortaya Çıkarın www.gaming.gen.tr az daha para ayarlarsan bakabilirsiniz premium bir gamepad. veya battle axe var oda üst düzey sayılır. gamesir şaşırtmamış yine..
GuliKit KK3 MAX White Smartrigger Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad (NS39) Çıkarılabilir, Değiştirilebilir ve Yeniden Uygulanabilir Daha Fazla Kontrol ve Daha Kişiselleştirilmiş Bir Oyun Tarzı Ortaya Çıkarın www.gaming.gen.tr az daha para ayarlarsan bakabilirsiniz premium bir gamepad. veya battle axe var oda üst düzey sayılır. gamesir şaşırtmamış yine..