2500 TL'lik sistem

Lorenzo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
12
Asus b450m s2h anakart
amd ryzen3 1200 af işlemci
ddr4 8 GB 3000 MHz ram
Tx k3 kasa, ekstra be quiet fan
fsp 500w PSU
Kingston 240 GB SSD
Bunlarla beraber 2000 TL tutuyor bütçem 2500 TL 500-600 TL 'lik ekran kartı tavsiyesi bekliyorum(lütfen darboğaz yapmayacak ekran kartı) arkadaşlar PC'de oynayacağım oyunlar LoL,gta5 düşük veya orta grafikler,pes veya FIFA tarzı oyunlar,ets2 bu oyunları ne şekilde oynarım bunuda lütfen belirtin çok araştırıyorum sizleri çok meşgul ediyorum üzgünüm ama elimdeki parayla en iyi sistemi kurmaya çalışıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Lütfen hazır sistem linkleri atmayın

Son düzenleme:
Asus b450m s2h anakart
amd ryzen3 1200 af işlemci
ddr4 8 GB 3000 MHz ram
Tx k3 kasa, ekstra be quiet fan
fsp 500w PSU
Kingston 240 GB SSD
Bunlarla beraber 2000 TL tutuyor bütçem 2500 TL 500-600 TL 'lik ekran kartı tavsiyesi bekliyorum(lütfen darboğaz yapmayacak ekran kartı) arkadaşlar PC'de oynayacağım oyunlar LoL,gta5 düşük veya orta grafikler,pes veya FIFA tarzı oyunlar,ets2 bu oyunları ne şekilde oynarım bunuda lütfen belirtin çok araştırıyorum sizleri çok meşgul ediyorum üzgünüm ama elimdeki parayla en iyi sistemi kurmaya çalışıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Bunu satın alırken pchgaraj kodunu uygula 2500 tl oluyor fiyat

Bunu satın alırken pchgaraj kodunu uygula 2500 TL oluyor fiyat
Anakart ekran kartı ssd dandik markalar bu yüzden kendim toplamak istiyorum

Hiçbiri dandik değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markaların sadece ismini okuyarak, hiçbir bilgin olmadan dandik diyorsun. Asıl yaptığın davranış dandik

Hiçbiri dandik değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Markaların sadece ismini okuyarak, hiçbir bilgin olmadan dandik diyorsun. Asıl yaptığın davranış dandik
Alakası bile yok asıl senin cevabın dandik MSI anakart dururken biostar almak, Sapphire,MSI dururken biostar almak,Kingston, Sandisk dururken biostar almak dandiklik bunu bi düşün..

SSD nın modeli nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,700
Üyeler
188,301
Son üye
roboxgamer333
Geri