Reis aklımda bı model var Corsair k65 mini cherry diye itopyadan link atabilirim istersenEkipmanda F/P de çok iyi değilimdir genel olarak kaliteye bakarım . Ne özellikler arıyorsun klavyede ?
Reis aklımda bı model var Corsair k65 mini cherry diye itopyadan link atabilirim istersen
Reis kendi fikrim görüntüsü nedense hiç hoşuma gitmedi
Reis kendi fikrim görüntüsü nedense hiç hoşuma gitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
CORSAIR K65 MINI RGB Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile CH-9194010-TR ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Reis benlik sıkıntı yok zaten numpadler yok onlarida kullanmıyorum hoşuma da gitti klavye fikrin için sağol bide kulaklık forumu açmıştım orayada etiketliyim mi yoksa burdan fikrini belirtir misin?Güzel klave eğer bu kadar küçük ve az tuşlu olması sana sorun değil ise al.
Reis benlik sıkıntı yok zaten numpadler yok onlarida kullanmıyorum hoşuma da gitti klavye fikrin için sağol bide kulaklık forumu açmıştım orayada etiketliyim mi yoksa burdan fikrini belirtir misin?
Reis yukarıdaki cherry olan mi bu muOyuncu masası
Stepgamer profesyonel oyuncu masaları ile oyunculuğunu ve konforunu zirveye taşı!www.stepgamer.com
Ben etiketliyim seni bildiğin arkadaşın varsa etiketler sen sevinirim yardımcı olsunlar forumda yeniyim tanımıyorum bilen kişileriKulaklık konusunda pek iyi değilim, daha yetkin arkadaşlar baksa iyi olur.
Reis yukarıdaki cherry olan mi bu mu