Eklemeyi unutmuşum, Ios cihaz istemiyorum muadil olarak bir telefon yok sanırım.Samsung s24 fe ya da samsungun s 25 serisini bekleyebilirsiniz . İphone istiyorsanız iphone se4 ü beklemenizi tavsiye ederim.
Samsung yapay zekası ile honordan çok daha iyi bir tercih olur.honor 200 bak
Samsung S23 alabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-s23-25-999-tl.1024103/Merhaba, android bir ürün için bütçem 25.000 tl araştırmalar sonucu s24 fe alma niyetindeyim. Alternatif bir ürün olursa değerlendirebilirim şimdiden teşekkür ederim.
bu fiyata en iyisi s24fe ama 256gb olanini almanizi siddetle tavsiye ederimMerhaba, android bir ürün için bütçem 25.000 tl araştırmalar sonucu s24 fe alma niyetindeyim. Alternatif bir ürün olursa değerlendirebilirim şimdiden teşekkür ederim.
Depolama olarak çok fazlasına ihtiyaç duymuyorum, 128 gb benim için fazlasıyla yeterli yine de teşekkür ederim.bu fiyata en iyisi s24fe ama 256gb olanini almanizi siddetle tavsiye ederim
bende 3 yil once benzer sekilde dusunerek 128 gb alarak tasarruf etdigimi sanmistim ama cok sinir bozuyor 1 yila gercekten 256 tavsiye ederim 128gb cekilmez artik guncellemeler uygulamalarin boyutu derken size yer kalmiyor her 3 ayda bir dosyalari bilgisayara atarken bulursuz kendiniziDepolama olarak çok fazlasına ihtiyaç duymuyorum, 128 gb benim için fazlasıyla yeterli yine de teşekkür ederim.