Samsung Ekranlar Modelleri ve Fiyatları | Samsung TR
Samsung Ekranlar Modellerini Shop Samsung'da İnceleyin. Benzersiz fırsatlar ve özel avantajlardan yararlanarak hemen satın alın!
shop.samsung.com
Güzel monitör, hayırlı olsun27 inç QHD 10 bit bi monitör. Tek şikayetimin standından kaynaklanacağını düşünüyordum ki, vesa uyumluluğu sayesinde başka stand da takılabiliyormus. Curved değil. Görüşlerinizi bekliyorum.Samsung Ekranlar Modelleri ve Fiyatları | Samsung TR
Samsung Ekranlar Modellerini Shop Samsung'da İnceleyin. Benzersiz fırsatlar ve özel avantajlardan yararlanarak hemen satın alın!shop.samsung.com
Ben yabancı bir inceleme kanalında gördüm. Freesync'in olmadığını gösteriyordu. Emin misin bu konuda?Freesync var
Monitör çok şık hayırlı olsun
freesync çok gereksiz acan kimse yokFree-sync yokmuş. Acaba çok sorun olur mu yav :/
evet knk freesync bedava bir teknoloji çünku gsync bile destekler muhtemelenBen yabancı bir inceleme kanalında gördüm. Freesync'in olmadığını gösteriyordu. Emin misin bu konuda?
Burada böyle yazıyor bilmiyorum.Ben yabancı bir inceleme kanalında gördüm. Freesync'in olmadığını gösteriyordu. Emin misin bu konuda?
3125 yazıyor nasıl 2500'e aldınız?27 inç QHD 10 bit bi monitör. Tek şikayetimin standından kaynaklanacağını düşünüyordum ki, vesa uyumluluğu sayesinde başka stand da takılabiliyormus. Curved değil. Görüşlerinizi bekliyorum.Samsung Ekranlar Modelleri ve Fiyatları | Samsung TR
Samsung Ekranlar Modellerini Shop Samsung'da İnceleyin. Benzersiz fırsatlar ve özel avantajlardan yararlanarak hemen satın alın!shop.samsung.com