ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,603
al sat yapması bile yeterOrası öyle tabii ama uzun vadede sorun olabilir şu an kârlı gibi gözükse de.
al sat yapması bile yeterOrası öyle tabii ama uzun vadede sorun olabilir şu an kârlı gibi gözükse de.
2450 TL ye şimdi çift fanlısını bulda görelim.Tek fan olması büyük dezavantaj.
Şu an bulamam zaten aksini iddaa etmedim. Bilgisayar toplayacak olsan bu kartı kullanır mısın uzun süreli bir sistem için?2450 TL ye şimdi çift fanlısını bulda görelim.
Bu fiyata bulduysam kullanırım, stokların düzeleceğine yakın satar iyi modelini alırım. Bu kadar basit, bulmuşuz birde seçicilik mi yapacağız?Şu an bulamam zaten aksini iddaa etmedim. Bilgisayar toplayacak olsan bu kartı kullanır mısın uzun süreli bir sistem için?
Vahiy mi gelecek düzeleceğine dair? Nasıl bileceksin? Üstelik stoklar yenilendiği an büyük zarar. Şu ara kart almak akıl karı değil uzun süreli kullanılacak bir sistem için sadece bunu belirttim.Bu fiyata bulduysam kullanırım, stokların düzeleceğine yakın satar iyi modelini alırım. Bu kadar basit, bulmuşuz birde seçicilik mi yapacağız?
Ağzına sağlık ne güzel dedin düzeleceği belli değil diye. 2500 TL ye 1660 Super bulmuşuz düzelip düzelmeyeceği belli değil 3000 TL ye ikinci el 1650 mi bakacak insanlar?Vahiy mi gelecek düzeleceğine dair? Nasıl bileceksin? Üstelik stoklar yenilendiği an büyük zarar. Şu ara kart almak akıl karı değil uzun süreli kullanılacak bir sistem için sadece bunu belirttim.
bana kalırsa al sat yapmak için bile alınır bu kartAğzına sağlık ne güzel dedin düzeleceği belli değil diye. 2500 TL ye 1660 Super bulmuşuz düzelip düzelmeyeceği belli değil 3000 TL ye ikinci el 1650 mi bakacak insanlar?
Yani. Zaten atalarımız bile demiş.bana kalırsa al sat yapmak için bile alınır bu kart
3.5k yazsan kapışırlar diye düşünüyorum 1k kar