Bütçe sıkıntılı ve ayrıca 2200G RX570 gayet dengeli.İşlemci kötü
peki sadece kasami lazım sana 1 tane var bildiğimde hani nasıl diyeyim 100 fps falan alirsin csgo mc saten yükselir diye düşünüyorum ama pubg için bişey diyemem mesela şuan benim pcyi alirsan 100 fps güzelce oynarsin ve en fazla 500 tl ederCsgo mc pubg lite inş bide masaüstü candir
Dostum sıfır bir kasa ve monitör zaten monitöre de ihtiyacım olduğu için bütçe çok azpeki sadece kasami lazım sana 1 tane var bildiğimde hani nasıl diyeyim 100 fps falan alirsin csgo mc saten yükselir diye düşünüyorum ama pubg için bişey diyemem mesela şuan benim pcyi alirsan 100 fps güzelce oynarsin ve en fazla 500 tl eder
Apu sistem alırsın sonra ekran kartı alırsın bununlada her oyunu oynarsın csgo lol en yüksekte oynarsın pubg filan en düsük orta daNvidia olması çok önemli dostlar 2500 civarı
Sadece kasa için bile şu an 2500 yetmez be kankam ama eğer dersin ki ben zaten çok yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum, APU bir kasa alırsın yeter sana.Dostum sıfır bir kasa ve monitör zaten monitöre de ihtiyacım olduğu için bütçe çok az
Kanka zor iyi bir monitör 1.500tl den aşağı değilBeyler konuyla ilgisiz ama 4000-4500 TL bütçe ile Mayısın sonlarına doğru monitör dahili sistem dizebilir miyim ?