Hiçbirinin su geçirmez sertifikası yok. Sıcaklık sertifikası yok. Kar için uygun değil.Hocam Hepsiburada CAT ve HARLEY'de %55 indirim var.
Yaşlı dayı ayakkabısı gibi budaDecathlon'dan öneririm.
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-su-gecirmez-outdoor-kar-botu-siyah-sh500-mid/_/R-p-307054?mc=8603031&c=GRİ_TURUNCU
Siyah olanını 2,300'e almıştım 1 ay kadar önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbirinin su geçirmez sertifikası yok. Sıcaklık sertifikası yok. Kar için uygun değil.
Alakası yok oldukça tarz ve fit görünüyor. Üstelik aşırı rahat ve 2 yıl garantisi var. Su geçirmiyor. Asla ayaklar üşümüyor.Yaşlı dayı ayakkabısı gibi buda
1600 TL şuan gri rengi ama 35 yaşında dayıların giydiği tarz 20-28 arası pek giymez gibiAlakası yok oldukça tarz ve fit görünüyor. Üstelik aşırı rahat ve 2 yıl garantisi var. Su geçirmiyor. Asla ayaklar üşümüyor.
Ben giyiyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Tanımadığın insanlar hakkında kendi bakış açından yorum yapmamakta fayda var. Oldukça güzel görünüyor ancak günlük kıyafetlerle kombinlenmek istendiğinde uygun değil tabii. Zaten arkadaşta kartepeye falan çıkacak olduğunu belirtmiş. Bu bütçeye bundan daha iyi bir bot 1 adet bile bulamazsın. Eleştirmenin mantığı yok.1600 TL şuan gri rengi ama 35 yaşında dayıların giydiği tarz 20-28 arası pek giymez gibi
Kanka ayaklarıma saygım var birazda olsa 3 kilo ağırlık taşımaya gerek yok be sağolasınHocam Hepsiburada CAT ve HARLEY'de %55 indirim var.
Ona bakıyorım zatende kimi çok memnun kimiside hiç değil anlamadım.Yds bakabilirsin
Dün baktımda aslında güzeller, denemek lazım.Decathlon'dan öneririm.
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-su-gecirmez-outdoor-kar-botu-siyah-sh500-mid/_/R-p-307054?mc=8603031&c=GRİ_TURUNCU
Siyah olanını 2,300'e almıştım 1 ay kadar önce. -6 derece sertifikası var.
Hiçbirinin su geçirmez sertifikası yok. Sıcaklık sertifikası yok. Kar için uygun değil.
Pişman olmazsın. Decathlon varsa yaşadığın şehirde, gidip deneyebilirsin mağazada. 1 aydır aktif kullanıyorum, hem sıcak tutuyor hem de ayakların hep kupkuru kalıyor. Decathlon Almanya yorumlarına kadar incelemiştim ben. 5 yıl boyunca kullananlar bile var. Alabileceğin en iyi seçenek bu.Dün baktımda aslında güzeller, denemek lazım.
CAT fiyatını hak etmiyor 2 sene önce 1k'ya almıştım tamam bot çok şık ama ayağımı yoruyor ve ağrıtıyordu bir de tabanı parçalanmıştı.Hocam Hepsiburada CAT ve HARLEY'de %55 indirim var.