- Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer ekran kartlarından farkı ne ?Bana kalırsa tek marka bileşenler al ki ilerde satmak istersen daha kolay satarsın ama ekran kartı ne olursa olsun MSI 4090 SÜPRİM X al
Diğer ekran kartlarından farkı ne ?Bana kalırsa tek marka bileşenler al ki ilerde satmak istersen daha kolay satarsın ama ekran kartı ne olursa olsun MSI 4090 SÜPRİM X al
2000, 3000, 4000 farketmez hangi seri çıkarsa çıksın genellikle süprim x modeli en güçlü en iyi soğutmaya sahip model oluyor hatta bende bukadar bütçe olsa sıvı soğutmalı modeline bile sulanırdımDiğer ekran kartlarından farkı ne ?
Bir inceleyeyim olabilir neden olmasın işlemci ve ram de önemli 250k geçmeden bi ayar çekilebilir çok beğenirsem eyvallah dostum2000, 3000, 4000 farketmez hangi seri çıkarsa çıksın genellikle süprim x modeli en güçlü en iyi soğutmaya sahip model oluyor hatta bende bukadar bütçe olsa sıvı soğutmalı modeline bile sulanırdım
Trol yok ciddi bütçe bu.Trol değilsen trole geldik trolsende trollendik
Bütçe normal değil
İşlemci olarak ben olsam AMD seçerdim 7950x3d falan. Anakartta da ister MSI ister Asus bir x670 seçersin. Ram olarak Corsair, Gskill yada Kingston tercih ederdimBir inceleyeyim olabilir neden olmasın işlemci ve ram de önemli 250k geçmeden bi ayar çekilebilir çok beğenirsem eyvallah dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trol yok ciddi bütçe bu.
Yok dostum kasa attığım linkteki kasa olur net farklı bir model beğenene kadarBu kadar zengin biri emoji atmazda neyse
Heryeri camlı kasa al
Neden random mu atayım her şeye ?Bu kadar zengin biri emoji atmazda neyse
Heryeri camlı kasa al