Şuanda rampage smx-r47 kullanıyorum elime göre tam hangisini tercih etmeliyim.Bu bütçede Viper mini, V2 mini ve Essential var. Özellikleri gayet iyi hepsinin. Burada önemli olan farelerin boyutları. Elin küçük ise Viper mini ve V2 mini almalısın. Büyük ise Essential tercih edebilirsin.
Tasarıma ve RGB'ye önem veriyorsan Steelseries Rival 3 ama örgü kablo değil. Hem örgü kablo hem tasarım istersen Gamepower Ursa. Ursa'yı kendim de kullanıyorum Gamepower Bane'den geçtim. Bane, örgü olmadığı için hemen bozuldu.Razerlara bakıyorum ama bir sürü razer var hangisini alsam bilemedim.
Önerileriniz neler
Şuanda rampage smx-r47 kullanıyorum elime göre tam hangisini tercih etmeliyim.
Birde size zahmet link atma şansınız var mıdır?
Orta boyutta bir mouse kullanıyorsun. Hangisi eline daha iyi oturur bilemedim. Elin kaç cm bilekten itibaren. Bir de tutuş şeklin ne? Ona göre öneri yapalım.Şuanda rampage smx-r47 kullanıyorum elime göre tam hangisini tercih etmeliyim.
Birde size zahmet link atma şansınız var mıdır?
Elimi hic olcmedim ayni sekilde tutus şeklimede bakmadim nasil bakilir onuda bilmiyorumOrta boyutta bir mouse kullanıyorsun. Hangisi eline daha iyi oturur bilemedim. Elin kaç cm bilekten itibaren. Bir de tutuş şeklin ne? Ona göre öneri yapalım.
Bilekten orta parmağa kadar 20 cm benim claw da tutmuyorum tam düz de bana viper mini olur mu?Orta boyutta bir mouse kullanıyorsun. Hangisi eline daha iyi oturur bilemedim. Elin kaç cm bilekten itibaren. Bir de tutuş şeklin ne? Ona göre öneri yapalım.
Size burada en iyi şekilde öneri vermeye çalışıyoruz, o yüzden soruyorum bu soruları. Elini bilekten orta parmağa kadar cetvelle ölçebilirsin. Tutuş şekilleri de bunlar:Elimi hic olcmedim ayni sekilde tutus şeklimede bakmadim nasil bakilir onuda bilmiyorum
Razer'ın mini modelleri için elin fazla büyük dostum. Senin eline Essential, V2 ve Elite daha uygun. Palm tutsaydın eğer Basilisk x de önerebilirdim.Bilekten orta parmağa kadar 20 cm benim claw da tutmuyorum tam düz de bana viper mini olur mu?
Benim elim küçük tasarım olarak razer dd miniyi beğenmediğimden viper mini aldım memnunum öneririm.Razerlara bakıyorum ama bir sürü razer var hangisini alsam bilemedim.
Önerileriniz neler
Cloe grip 18cmSize burada en iyi şekilde öneri vermeye çalışıyoruz, o yüzden soruyorum bu soruları. Elini bilekten orta parmağa kadar cetvelle ölçebilirsin. Tutuş şekilleri de bunlar:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Razer'ın mini modelleri için elin fazla büyük dostum. Senin eline Essential, V2 ve Elite daha uygun. Palm tutsaydın eğer Basilisk x de önerebilirdim.
ClawCloe grip 18cm