Neler Yeni

2560x1440 2k monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Harun Özşahin
Bütçe
8000
arkadaşlar en fazla 8k bütçem var fazlasını veremem 2k ips panel monitör almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca msi veya asus olabilirse güzel olur dell markada değerlendirebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Yuzarsef
Marka önemli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Yuzarsef
Odyssey den başkası yok bu bütçeye bence f/p olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Yuzarsef

flamerood

80+

nasıl yok hocam lenovo r27qe hepsiburadada 7k şuan ve bundan bi iki gömlekk üstün
r27qe aldım ölü pixel kroniği var bana denk gelmedi ama o konuda da bilginiz olsun
değişim alıyolar ama düzgününü bulmak uğraştırabilir.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
MSI G274QPF E2 modeline de bakmanızı öneririm. İndirimle 7.700 TL'ye düşmüştü Kasım indirimlerinde. Şuan fiyatını bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Yuzarsef
HDR güç tüketiminde odyssey daha iyi geldi bana yoksa r27qe de bir seçenek fakat güç tüketimi ve daha iyi bir gelecek için enerjimizi boşa kullanmamak için ben odyssey diyorum.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

r27qe aldım ölü pixel kroniği var bana denk gelmedi ama o konuda da bilginiz olsun
değişim alıyolar ama düzgününü bulmak uğraştırabilir.
Buradaki rehberimi okumanız yeterlidir.
Kısa cevap: MSI G274QPF E2, Philips 27M2N5500 ve APC Q27G4X'ten satıcısı ve fiyatı iyi olanı tercih edin.
Bütçe çıkmazsa ve iyi satıcıdan bulmak şartıyla Lenovo R27QE. Sorunsuzunu bulmak için birkaç değişim yapmanız gerekebilir. Bu yüzden iyi satıcıdan almalısınız.

@flamerood Hocam siz de şu rehberin en altındaki ayarlar nasıl yapılmalı kısmını okuyun:

HDR güç tüketiminde odyssey daha iyi geldi bana yoksa r27qe de bir seçenek fakat güç tüketimi ve daha iyi bir gelecek için enerjimizi boşa kullanmamak için ben odyssey diyorum.
G5 IPS gayet kötü bir model maalesef. Yukarıdaki rehberi okuyarak nedenini anlayabilirsiniz.

flamerood

80+
Buradaki rehberimi okumanız yeterlidir.
Kısa cevap: MSI G274QPF E2, Philips 27M2N5500 ve APC Q27G4X'ten satıcısı ve fiyatı iyi olanı tercih edin.
Bütçe çıkmazsa ve iyi satıcıdan bulmak şartıyla Lenovo R27QE. Sorunsuzunu bulmak için birkaç değişim yapmanız gerekebilir. Bu yüzden iyi satıcıdan almalısınız.

@flamerood Hocam siz de şu rehberin en altındaki ayarlar nasıl yapılmalı kısmını okuyun:

G5 IPS gayet kötü bir model maalesef. Yukarıdaki rehberi okuyarak nedenini anlayabilirsiniz.
teşekkürler hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Mert

Bu monitörü kullanıyorum ben. Renklerinden tut birçok özelliğine bayılıyorum. Tek sorun hareket kabiliyeti çok kısıtlı. İncelemelerini izlersin

Bunu tercih ederken diğer markaların emsal ürünlerine kıyasla çok daha iyi olmasından dolayı tercih ettim. Bu fiyat bandındaki msi monitörlerde tearing yaşanabiliyormuş. Odyseyy serisinde de ghosting problemi var

Top Bottom