256mb vs 64mb

Reaksiyon skoru
173
Oyunlar açılırken 256mb vs 64mb arasında kaç sn fark olur ortalama

Önbellek hizi etkilemezmi bi arkadaş saha hızlı dedi onbellekle ilgili çok bi araştırma yapmadim
Bilgisayar ilk açıldığında bir program veya oyunu ilk kez açmanız uzun sürer. Kapatıp 2. kez açmaya çalıştığınızda daha hızlı açılır. İlk olarak işlemci önbelleği daha sonra RAM orada da bulamazsa HDD'nin önbelleğine bakar. HDD önbelleği burada işe yarıyor. Ancak en hızlı açılma SSD ile sağlanır. Tabi bunun yanı sıra HDD'nin RPM'i de önemli. RPM arttıkça okuma/yazma hızı artar.

Hayır yanlış bilgi. Eğer öyle olsaydı neden SATA SSD alalım? 7200 RPM HDD ortalama 180mb/sn okuma/yazma değerine sahiptir.
arkadaş bir yerde görmüştüm 4tb ironwolf seagate 300-400 diye şimdi bu sata ssd den ucuz mu ? şimdi diyeceksin 500gb olan sata ssd den ucuz 7200 rpm noldu şimdi falan filan ben bun gördüm bunu söyledim senin kararın

arkadaş bir yerde görmüştüm 4tb ironwolf seagate 300-400 diye şimdi bu sata ssd den ucuz mu ? şimdi diyeceksin 500gb olan sata ssd den ucuz 7200 rpm noldu şimdi falan filan ben bun gördüm bunu söyledim senin kararın
Bana o dediğin HDD ile yapılmış bir hız testi atar mısın? Araştır bu bilgiyi ben uydurmuyorum. Standartlar böyledir. Yanlış bilgi veriyorsun diyorsan raporlarsın olur biter.

Geri