Bende bu civarlarda laptop bakıyorum ekstra konu açmayım takip edeyim konuyuAlmak gibi bir planım yok ama alırsam oyun, ders, yazılım vb. için kullanacağım bilgisayar bakıyorum. Önerileriniz var mı?
ekran kartı kaç w acaba soru sormuşlar ama satıcı bilgisi yok sanırım cevap yazmamışDell G15 5525 R7-6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" FHD Windows 11 Laptop (Dell Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dell G15 5525 R7-6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" FHD Windows 11 Laptop (Dell Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Peki bu alınır mı? https://amzn.eu/d/2ONYXL6Dell G15 5525 R7-6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" FHD Windows 11 Laptop (Dell Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dell G15 5525 R7-6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" FHD Windows 11 Laptop (Dell Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ekran kartı 140 watt yorumlara yazmışlarekran kartı kaç w acaba soru sormuşlar ama satıcı bilgisi yok sanırım cevap yazmamış
Ben de bunu almayı planlıyorum. Artısı zaten yazılmış gördüğüm kadarı ile eksileri: Mux switch yok, 75 W ekran kartına sahip, ek ssd slotu yok yani 500 gb ile idare etmen veya dışarıdan usb ile bağlaman lazım.Peki bu alınır mı? https://amzn.eu/d/2ONYXL6
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ege Hanedar hocam sizin bi öneriniz var mı?
Ekran kartı 140 watt yorumlara yazmışlar
sanki dell daha iyi hocamPeki bu alınır mı? https://amzn.eu/d/2ONYXL6
@Ege Hanedar hocam sizin bi öneriniz var mı?
Ekran kartı 140 watt yorumlara yazmışlar
dlss 3.0 için 4050 al bence ilerde daha çok işine yararsanki dell daha iyi hocam
3060 var dell de ekran kartı
bir tek laptopta amd işlemci nasıldır onu bilemediğim için tedirginim ama dell i genel anlamda beğendim
140w ise birde gerçekten ekran kartı daha iyi sanki
4050 yeni nesil dlss e sahip olacak onunda oradan artısı olacak
kararsız kaldım bende biraz şimdi araştırınca
Peki laptopta AMD nasıl olur. Ben hiç AMD işlemcili laptop kullanmadım. İntelin performası aslında daha iyi.Ben de bunu almayı planlıyorum. Artısı zaten yazılmış gördüğüm kadarı ile eksileri: Mux switch yok, 75 W ekran kartına sahip, ek ssd slotu yok yani 500 gb ile idare etmen veya dışarıdan usb ile bağlaman lazım.
Ne amaçla kullanacaksın bilgisayarı? Eğer CS Valorant gibi oyunlar oynayacaksan dlss'in bi önemi yok çünkü oyun dlss desteklemiyor.sanki dell daha iyi hocam
bir tek laptopta amd işlemci nasıldır onu bilemediğim için tedirginim ama dell i genel anlamda beğendim
Cpu karşılaştıran siteler var intelin genel olarak daha mı iyi çok bir bilgim yok ama intel ve amd iki işlemci karşılaştırılabilir.Peki laptopta AMD nasıl olur. Ben hiç AMD işlemcili laptop kullanmadım. İntelin performası aslında daha iyi.
Ne amaçla kullanacaksın bilgisayarı? Eğer CS Valorant gibi oyunlar oynayacaksan dlss'in bi önemi yok çünkü oyun dlss desteklemiyor
Versus'ta, NanoReview'de karşılaştırınca 13. nesil i5 performans açısından Ryzen 7 6800H'a göre daha iyiCpu karşılaştıran siteler var intelin genel olarak daha mı iyi çok bir bilgim yok ama intel ve amd iki işlemci karşılaştırılabilir.
4050 3060 dan net olarak daha iyi emin olabilirsin.sanki dell daha iyi hocam
Evet de emin olamadım ben de hangi laptopu seçeceğime.Versus'ta, NanoReview'de karşılaştırınca 13. nesil i5 performans açısından Ryzen 7 6800H'a göre daha iyi