- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi konuda daha iyi?4050 3060 dan net olarak daha iyi emin olabilirsin.
Hangi konuda daha iyi?4050 3060 dan net olarak daha iyi emin olabilirsin.
kasası sorunlu diye biliyorumekran kartı kaç w acaba soru sormuşlar ama satıcı bilgisi yok sanırım cevap yazmamış
bunu al bu casper diğerleri gibi değil gayet güzelAlmak gibi bir planım yok ama alırsam oyun, ders, yazılım vb. için kullanacağım bilgisayar bakıyorum. Önerileriniz var mı?
hem güncellik hemde dlssHangi konuda daha iyi?
birbirine yakın ekran kartları bunlar4050 3060 dan net olarak daha iyi emin olabilirsin.
4050 dlss 3 ile ezer geçerbirbirine yakın ekran kartları bunlar
Knk 4050 kullanıyorum. Gerçekten değillerbirbirine yakın ekran kartları bunlar
Genel olarak daha iyi. Güncellik bakımından, performans bakımından, DLSS ve rtx bakımından daha iyi.Hangi konuda daha iyi?
test yapan sayfalar var öyle aman aman bi fark yok4050 dlss 3 ile ezer geçer
gerçekten arada fark yok laptop gpu içinKnk 4050 kullanıyorum. Gerçekten değiller
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel olarak daha iyi. Güncellik bakımından, performans bakımından, DLSS ve rtx bakımından daha iyi.
link atar mısın ekran kartı kaç w dlss 3 açık mı?test yapan sayfalar var öyle aman aman bi fark yok
gerçekten arada fark yok laptop gpu için
Hangi konuda daha iyi?
atayım 85w da karşılaştırmasını yapmış izlediğim sayfa ekranda 105w yazdığına bakma videoda 85 gösteriyorlink atar mısın ekran kartı kaç w dlss 3 açık mı?
nasıl fark yok hocam attığınız videoya göre çok daha iyi bir kart 4050atayım 85w da karşılaştırmasını yapmış izlediğim sayfa ekranda 105w yazdığına bakma videoda 85 gösteriyor
ben mi yanlış videoyu izliyorum arada fark yok derken 5 10dan bahsetmiyorum 30 40 fps den bahsediyorumnasıl fark yok hocam attığınız videoya göre çok daha iyi bir kart 4050
öyle zaten.ben mi yanlış videoyu izliyorum arada fark yok derken 5 10dan bahsetmiyorum 30 40 fps den bahsediyorum
4060 ile 4070 arasında bile o kadar fark yok hocam 30 40 fps neben mi yanlış videoyu izliyorum arada fark yok derken 5 10dan bahsetmiyorum 30 40 fps den bahsediyorum
dlss açık değilki 3060taöyle zaten.
dlss 3 ile 20-30fps fark atıyor
hangi 4060 ile 4070ten bahsediyorsun laptop gpu mu? 4000 serisi ile 4000 serisini karşılaştırmıyoruz ki4060 ile 4070 arasında bile o kadar fark yok hocam 30 40 fps ne