25k altı en iyi telefon

quartle

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,428
25k altı alabileceğim en iyi telefon nedir biraz baktım bulduklarım bunlar tavsiyelere açığım

25k altı alabileceğim en iyi telefon nedir biraz baktım bulduklarım bunlar tavsiyelere açığım
26kya çıkarsan s24fe çok iyidir onun dışında honor 200 bence içlerinden en iyisi gibi diğer teller hakkında pek bilgim yok yanlış bilgi vermiş olmayayım .

Dostum bu telefonlar kağıt üstünde iyi de yazılım anlamında kötü.

Yazılım olarak Apple ve Samsung iyidir.

Ben hayatım boyunca hep samsung kullandım. 25k altı için de S24 FE alınabilir, tatlı bir modeldir.

Bütçe çıkabilirse Samsung S24 FE çıkamazsa Honor 400:

Hangi amaçla kullanacaksınız? Kamera mı, gündelik mi, oyun mu?
gündelik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26kya çıkarsan s24fe çok iyidir onun dışında honor 200 bence içlerinden en iyisi gibi diğer teller hakkında pek bilgim yok yanlış bilgi vermiş olmayayım .
Dostum bu telefonlar kağıt üstünde iyi de yazılım anlamında kötü.

Yazılım olarak Apple ve Samsung iyidir.

Ben hayatım boyunca hep samsung kullandım. 25k altı için de S24 FE alınabilir, tatlı bir modeldir.
biraz baktığımda samsung s24 fe özellik açısından çok çok geride kalıyor bunlar arasında

gündelik

biraz baktığımda samsung s24 fe özellik açısından çok çok geride kalıyor bunlar arasında
Honor 400 yapıştır geç hocam hem çok güncel hemde dolu dolu nefis telefon

Ben olsam 14t alırdım

gündelik

Attıkların arasında işlemci gücü bakımından S24 FE'yi geçebilecek bir model yok.

Onun dışında batarya kapasitesine, kamera megapixeline bakma. Burada önemli olan yazılım ve kalite.

Geri