Neler Yeni

25K ALTI TELEFON ÖNERİSİ

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
bi kullan bağımlısı olursun
Note 8 kullanırken pilimi günde 3 kez şarj etmeye başlamıştım. Götürdüm servise, dediler pilinizde sorun yok. Dedim insiyatif alın değiştirin çünkü pil değişim programlarında bile batarya kapasitesi %20 düşmüş görünüyor. Olmaz dediler. Neyse dedim. 2 hafta sonra garantisi bittiğinde yeniden götürdüm, pil değişimi gerekiyor dediler ama ücretli.
Ben de çıktım, gittim vatana buyback ile note 8i verip, iPhone 12 aldım. Çok memnunum. Yıllar önce 6s plus kullanmıştım, şifremi vs unutmuşum tabi. Arayüze de alışamadım ilkşn. Aradım müşteri hizmetlerini, dedim böyle böyle. Adam uzaktan bağlandı, tam 45 dk uğraştı ve şifreyi kurtardı.
Memnun kalınca apple watch se, airpods 3, eşime ipad pro ve en son da kendime ipad 10 aldım. Hatta ipad 10 iphonedan gelen aramaları göstermedi, canlı destek ile hallettik 5dk sürmedi.
Ben bir cihaz alırken iki şeye dikkat ederim;
1) tasarım. 12deki köşeli tasarıma aşık olmuştum.
2) Müşteri hizmetleri. Yaşadıklarımı anlattım.
Ayrıca marketi android marketten daha kaliteli. Uygulamalar daha optimize.
Bir cihaz alıp 7-8 sene yani son güncellemesini tamamlayıp artık market desteğini kesene kadar kullandığım için , ödediğim ücret yıllar içinde kendini amorti ediyor.
Ayrıca 8 sene sonra bile buyback ile telefonu verebiliyorsun.
Ancak samsung özellikle s23 ve diğer başka serilerine 4 yıl güncelleme vermesi çok güzel bir gelişme.
Arkadaşımın s23 ultrasını kurcaladım, ekran çok güzel, arayüz güzel, kamera güzel. Ama pil kötü. Ben 3 yıl sonra 12mi günde bir şarja takarken, arkadaş 2 aylık s23 ultrasını günde bir şarja takıyor. Yani samsung halen pil işini beceremiyor. Bu da cihazı şu an için alınmaz kılıyor. İnternette 3 gün kullananların resimleri dolanıyor ama ben telefonu 3310’a çevireceksem neden 50k vereyim ki?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
Ben almam, işletim sistemi de boş.
Android de ki rahatlığı iphone da bulamadım, çoğu uygulama yok kullanımı android gibi rahat değil. Güvenlik konusu dışında boşa yüceltmişler ios u.
Sadece ipadimden memnunum
Bende aynı şekilde telefonum android ipadden memnunum. En iyisi böyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
biraz içerlermişsiniz ya beyler😂
Ben almam, işletim sistemi de boş.
Android de ki rahatlığı iphone da bulamadım, çoğu uygulama yok kullanımı android gibi rahat değil. Güvenlik konusu dışında boşa yüceltmişler ios u.
Sadece ipadimden memnunum
Yoo işletim sistemi çoğu androidden daha rahat ve akıcı. Sadelik her zaman iyidir. Yine apk açıyor diye android devam siz

40B3A4DA-A67F-46D2-90E4-CC105AA1E7CF.jpeg

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
11 Serisi 23.000'i hak etmiyor. Bende Ekim, kasım gibi alacaktım ancak 11 e o paranın değmeyeceğini düşünüp 12 de karar kıldım. Sonra baktım ki para 13 e kadar artınca ona değeceğine inandım.
Hocam bende simdi 0 alıcam 11 ama 12 şuan 36 bin lira almasam mı bence sizin aldığınız zaman fiyatlar yakındı

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Çok üstünde ya bütçemin ben 24K-25K arası istiyorum cünku şuan 11 o kadar bi s23 gelmedi değil aklıma ama o da 30000+
11 al geç boş ver parasına değmese bile kaliteli telefon ekranına çöp dediklerine bakma o ekran çoğu 1080p den iyi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom