Neler Yeni

25K ALTI TELEFON ÖNERİSİ

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
11 al geç boş ver parasına değmese bile kaliteli telefon ekranına çöp dediklerine bakma o ekran çoğu 1080p den iyi
11 kaç senelik telefon artık eskidi bilmiyorum farkında mısın ama? Bu bütcelere 11 tercih edilmemeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
11 kaç senelik telefon artık eskidi bilmiyorum farkında mısın ama? Bu bütcelere 11 tercih edilmemeli

Ekran Alıntısı.PNG

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
11 al geç boş ver parasına değmese bile kaliteli telefon ekranına çöp dediklerine bakma o ekran çoğu 1080p den iyi
Ekrana çok takılmıyorum ya ve zaten günes altındada gözüküyor ekrani , dedigin gibi kaliteli telefon, üzülüyorum ama mecbur bu fiyata alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana zaten 2 sene kullanmak icin lazim ki 2 sene daha güncelleme alacak gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Ekrana çok takılmıyorum ya ve zaten günes altındada gözüküyor ekrani , dedigin gibi kaliteli telefon, üzülüyorum ama mecbur bu fiyata alacağım
Evet s23 alacaksın bi kaç seneye elinde patlayacak iphone öyle değil değer veriyor kullanıcısına dediğim gibi fiyatına değmez ancak alınınca pişman olmazsın hayırlı olsun şimdiden

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Evet s23 alacaksın bi kaç seneye elinde patlayacak iphone öyle değil değer veriyor kullanıcısına dediğim gibi fiyatına değmez ancak alınınca pişman olmazsın hayırlı olsun şimdiden
iPhone veriyor da Samsung deger vermiyor mu? Şahsi tercih meselesi kendi kararı tabii. iPhone tercih edilebilir ama bence dediğim gibi o fiyatlara tercih edilmemeli. Samsung da oldukça kaliteli bir uretici. Önyargılarinizi yıkın

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Poco F5 işini görür sanki

omer1902

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ömer