25K Altına Telefon Önerisi

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Dostlar teyzem internette çanta satışı yapıyor. Onun için ürünlerinin fotoğraflarını çekebileceği,instagramda paylaşabileceği bir telefon arıyorum.25k altına yurtiçi iphone vs varmı. Ne önerirsiniz.

ip13 var 2. el onun harici sıfır s24fe bakabilirsin

S24fe son dönemlerde zam üstüne zam yedi. 25fe çıkınca belki düşer fiyatı ama şu an fp olmayı biraz kaybetti. Honor 400, 10bin tl daha uygun ve kamera yönünden daha başarılı s24fe den

Okuduğunu anlamıyon mu aga. Arada 10bin fiyat farkı var zaten. Ayrıca kadın için kamera daha önemliymiş oyun oynamayacak etmeyecek kamerası iyi cihaz önerdim bende
Honor 400 kamera yönünde daha başarılı s24fe den demişsin sen önce yazdığını oku.

Honor 400 kamera yönünde daha başarılı s24fe den demişsin sen önce yazdığını oku.
Dostum problemli misin. S24 fe almak şu an mantıklı mı sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha doğrusunu benim sana honor 200 pro önermem lazım
27k altına honor 200pro varken
28k veripte s24fe almak çok mantıksız

Dostum problemli misin. S24 fe almak şu an mantıklı mı sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha doğrusunu benim sana honor 200 pro önermem lazım
27k altına honor 200pro varken
28k veripte s24fe almak çok mantıksız
Ben sana şuan mantıklı veya mantıksız diye bir şey demedim honor 400 neredeyse s24 fe ile hiçbir konuda kapisamaz ve sen kameranın daha iyi olduğunu söylüyorsun Gaza gelme hemen

Ben sana şuan mantıklı veya mantıksız diye bir şey demedim honor 400 neredeyse s24 fe ile hiçbir konuda kapisamaz ve sen kameranın daha iyi olduğunu söylüyorsun Gaza gelme hemen
Ben rakip olarak söylemiyorum zaten bu telefonları kapışma muhabbettini sen açtın arada 10bin lira gibi ciddi fark var ve honor400ünde öne geçtiği noktalar var. Git karşılaştırmalara bak. Öneride bulumacaksan bulun yoksa da gereksiz tatava yapma burda.

Ben rakip olarak söylemiyorum zaten bu telefonları kapışma muhabbettini sen açtın arada 10bin lira gibi ciddi fark var ve honor400ünde öne geçtiği noktalar var. Git karşılaştırmalara bak. Öneride bulumacaksan bulun yoksa da gereksiz tatava yapma burda.
Hala 10 bin lira diyor

Şanslısın dxomarkta iphone la aynı kamera puanını alan tecno camon 40 pro var 17,500 TL fiyatla satılıyor hafta sonu kampanyadan alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,998
Üyeler
183,676
Son üye
yusuf0021
Geri