PSU değiştir ve soğutucu şartValoda +450 verse yeter
nvidia olsa neden senin için daha iyi olur? sadece fps oyunu oynayıp arada gta rdr cp77 açacaksan amd almanı tavsiye ederim. ben aynı doğrultuda rx6800 almıştım 16gb olduğu için bütün hikayeli oyunlarda osura osura grafikleri fullüyorum.Nvdia olsa benim için daha iyi olur
AMD nin ekran kartları sıkıntı çıkar8r diyolardıda ondan dedimnvidia olsa neden senin için daha iyi olur? sadece fps oyunu oynayıp arada gta rdr cp77 açacaksan amd almanı tavsiye ederim. ben aynı doğrultuda rx6800 almıştım 16gb olduğu için bütün hikayeli oyunlarda osura osura grafikleri fullüyorum.
o sorunlar 5000 serisinde vardı çözüleli asırlar olduAMD nin ekran kartları sıkıntı çıkar8r diyolardıda ondan dedim
Kaç FPS verir valodanvidia olsa neden senin için daha iyi olur? sadece fps oyunu oynayıp arada gta rdr cp77 açacaksan amd almanı tavsiye ederim. ben aynı doğrultuda rx6800 almıştım 16gb olduğu için bütün hikayeli oyunlarda osura osura grafikleri fullüyorum.
Valoda FPS'i ekran kartı vermez. İşlemci verir. 7500F ile 150'nin altına nadir düşersin.Kaç FPS verir valoda
keşke apular 150 fps verse 50 fps ile elmas olmaya çalışıyorum150 mi knk 150 ne alaka apu değil bu
O Halde 7800x3d al ? 13K işlemci tek başına.150 mi knk 150 ne alaka apu değil bu