25K Bütçeyle En İyi Ekran Kartı Seçimi

o kartı 28'e filan anca bulursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu teknoloji boş kaç kişi girip ayar vs yapıyor direk giriyor oyuna alıyor grafikleri yükseğe devam fsr dlss kaç kişi kullanıyor :D
Sorma elde olan oydu onu kullandım 2k da üzmüyor darboğaz oranı ki darboğaz yememe rağmen bana mısın demiyor kart

Dlss kullanmıyorum ama nvidia reflex ve rtx köküne kadar kullanıyorum amd zayıf kalıyor bi görüntü tekrarı almak istesem amdnin kodlaması 1080pde gümlerken nvidia 2k anlık tekrarda bile fps drop yaşatmadığı gibi görüntü cam gibi
Yoo ben 2 k da afmf fsr kalite açıyorum dlss den farkı yok ve daha fazla fps alıyorum (rx 7700xt)

Sorma elde olan oydu onu kullandım 2k da üzmüyor darboğaz oranı ki darboğaz yememe rağmen bana mısın demiyor kart

Dlss kullanmıyorum ama nvidia reflex ve rtx köküne kadar kullanıyorum amd zayıf kalıyor bi görüntü tekrarı almak istesem amdnin kodlaması 1080pde gümlerken nvidia 2k anlık tekrarda bile fps drop yaşatmadığı gibi görüntü cam gibi
2k'da kullanıyorsan çok fazla hissettirmez :D ama değişim şart

Yoo ben 2 k da afmf fsr kalite açıyorum dlss den farkı yok ve daha fazla fps alıyorum (rx 7700xt)
Beğeniyorsan sıkıntı yok usta ben tercih vermem gerekirse aradaki farka değer diyip nvidia öneririm

2.el temiz 6700xt alıp geçebilrsin diye düşünüyorm

Valla bu zamana kadar hiç uğraşmadım fsr dlss vs
Bencede oyuna giriyorum ve akıcıysa kasmıyosa niye dlss veya fsr açiyim hele bide kartın iyise hiç bir oyunda dlss veya fsr açmana gerek kalmıyor.

ona derman yetmez

kaça bulunur 2k performansı nasıldır hocam bu 6000 serisi şehir efsanesi gibi geliyo bana
Burada kıyaslam videosu var
burada 6700xtyi abdullah abi çok övüyor ki hakkı.

2.elde de temiz 7k civarı bulursn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri