Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı önerisi!!!

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğukan Barut

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
9070XT DE pulse modelide çok iyi bu seride. Fazla sını verip diğer modelleri almak saçma geliyor bana. Aradaki farkı kabul edilebilir fark değil bence gider ramı artırrım işlemciyi arttırım o farka.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğukan Barut
9070XT DE pulse modelide çok iyi bu seride. Fazla sını verip diğer modelleri almak saçma geliyor bana. Aradaki farkı kabul edilebilir fark değil bence gider ramı artırrım işlemciyi arttırım o farka.
valla hocam artık bu kart F/P den çıktı 35k 9070xt satıyorlar o yüzden düşük modellerde dolaşacağım yemişim RT4.0 ı

elijaho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
valla hocam artık bu kart F/P den çıktı 35k 9070xt satıyorlar o yüzden düşük modellerde dolaşacağım yemişim RT4.0 ı
Ben 31 ken almıştım. Hbden peşin fiyata baya taksitide vardı. 1 Aya düzene oturur heralde. Bekleyebilirseniz biraz bekleyin en azından bu kart daha uzun ömürlü olur FSR4 Çükü bu donanımsal değiştirdiler.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğukan Barut
Ben 31 ken almıştım. Hbden peşin fiyata baya taksitide vardı. 1 Aya düzene oturur heralde. Bekleyebilirseniz biraz bekleyin en azından bu kart daha uzun ömürlü olur FSR4 Çükü bu donanımsal değiştirdiler.
öyle de dostum herkesin bir ödeme düzeni var, sürekli zaten yeni kartlar yeni işlemciler çıkıyor bu ülkede bu fiyattan hangi birine yetişcem. alırım bir kart 2 sene iadere eder bu sefer yeni çıkan ne varsa onunla değiştirirm sadece. Ülkemizde satıcılar fırsatçı P## olduğundan 23 23k dan çıkan kartı 33 34 de satıyorlar gereksiz para 2k da oyun oynamak da bana yeter

Top Bottom