Hemen saralım abimeyahu kardeşim 9070xt göstersene bana gözünü seveyim hani 30k ya bana 9070xt göster alacğaım şimdi hadi bekliyorum
50k ya 9070 xt ise güzel.link at bakalım g.o gibi
bence h.o ekran kartı kendi başına 40.000 TL, ilerde para olunca 1-2 upgrade yapılır fıstık gibi olurAMD R5 7500F - RX 9070 - B650M-B - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9070 - B650M-B - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
9070xt yaptım başka değişiklik yapmadım ram ı kötü biliyorum daha sonra kendim değiştireceğim
kasa ram m2 psu da bronz bu kartta bronz bilmiyorumAMD R5 7500F - RX 9070 - B650M-B - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9070 - B650M-B - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
9070xt yaptım başka değişiklik yapmadım ram ı kötü biliyorum daha sonra kendim değiştireceğim
ekran kartı bu satıcılardan 40k dostum o fiyata o kart alınmaz zatenbence h.o ekran kartı kendi başına 40.000 TL, ilerde para olunca 1-2 upgrade yapılır fıstık gibi olur
bence bi ram ile psu değişirse ilerde uzun süre götürecek 50K ya sistem, 1-2 sene idare eder en azından psu ile Ram.kasa ram m2 psu da bronz bu kartta bronz bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı bu satıcılardan 40k dostum o fiyata o kart alınmaz zaten
psu ram m2 kasa, ama hayırlı olsun elbette 9070xt iyidirbence bi ram ile psu değişirse ilerde uzun süre götürecek 50K ya sistem, 1-2 sene idare eder en azından psu ile Ram.
ben kasanın yeterli olduğunu düşünüyorum ya. ama diğerleri ilerki dönemlerde değiştirilirse güzel sistem.psu ram m2 kasa, ama hayırlı olsun elbette 9070xt iyidir
valla ben sistemimin tüm bileşenlerini en üst segmentten topladım ekran kartında iyileştirme yapmadım 7800xt nitro aldım bir iki seneye günnceller yoluma devam ederimben kasanın yeterli olduğunu düşünüyorum ya. ama diğerleri ilerki dönemlerde değiştirilirse güzel sistem.
sizede h.o olcam güle güle kullanın, ben yüksek ihtimal biraz büyük oynayip 5070 veya 9070 XT civarlarında bir şey almayı düşünüyorum. olurda indirim girerse tadından yenmezde pek sanmıyorum şuanki durumda. elimi çabuk tutup bende bi tane almam gerekv
valla ben sistemimin tüm bileşenlerini en üst segmentten topladım ekran kartında iyileştirme yapmadım 7800xt nitro aldım bir iki seneye günnceller yoluma devam ederim![]()
valla 9070xt yi unut hocam çok geç kaldık sende bende şu saatten sonra piyasayı tutamazsın indirim gelse bile o kartı 33 34 bandından aşağıya indirmezler bilgin olsun teşekkür ederim hocam daha iyilerisizin olur inşallahsizede h.o olcam güle güle kullanın, ben yüksek ihtimal biraz büyük oynayip 5070 veya 9070 XT civarlarında bir şey almayı düşünüyorum. olurda indirim girerse tadından yenmezde pek sanmıyorum şuanki durumda. elimi çabuk tutup bende bi tane almam gerek
malesef biraz öle olcak hocam takip listesine aldığım ramler 5600 den 7000 TL ye fırlamış. artık bi şekilde toplicaz.valla 9070xt yi unut hocam çok geç kaldık sende bende şu saatten sonra piyasayı tutamazsın indirim gelse bile o kartı 33 34 bandından aşağıya indirmezler bilgin olsun teşekkür ederim hocam daha iyilerisizin olur inşallah