25K bütçeyle laptop mu masaüstü mü?

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,556
Selamlar 25 bin TL bütçem var. Genelde LoL oynuyorum, arada da hikaye tarzı singleplayer oyunlara giriyorum. Masaüstü almak istesem bütçe hemen yükseliyor, o yüzden laptop daha mantıklı gibi geliyor. 20 bin TL civarında RTX 3050’li laptoplar bulabiliyorum, kalan bütçeyle mouse + kulaklık almayı düşünüyorum.
Sizce bu bütçeyle laptop mu daha mantıklı olur yoksa masaüstüne yönelmek mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3050 laptop la masaüstündeki 1660 performansı alırısın paran cop olur masaüstü al guzel bır sıstem arkana bakma.

3050 laptop la masaüstündeki 1660 performansı alırısın paran cop olur masaüstü al guzel bır sıstem arkana bakma.
masaüstü cok maliyetli oluyo ya 4050 falan var 23kya fpslerine baktım tatmin edici fps veriyo dlss teknolojiside var

Selamlar 25 bin TL bütçem var. Genelde LoL oynuyorum, arada da hikaye tarzı singleplayer oyunlara giriyorum. Masaüstü almak istesem bütçe hemen yükseliyor, o yüzden laptop daha mantıklı gibi geliyor. 20 bin TL civarında RTX 3050’li laptoplar bulabiliyorum, kalan bütçeyle mouse + kulaklık almayı düşünüyorum.
Taşınabilirlik önemli mi buna bakmak gerekiyor eğer önemliyse masaüstü bir alternatif değil ancak uygun fiyatlı olması daha önemliyse masaüstü daha fiyat performans olacaktır elbette

Taşınabilirlik önemli mi buna bakmak gerekiyor eğer önemliyse masaüstü bir alternatif değil ancak uygun fiyatlı olması daha önemliyse masaüstü daha fiyat performans olacaktır elbette
bu bütçelerde monitor klavye mouse kulaklık kasa toplayamam diye düsünüyorum laptop cok daha rahat geliyo

bu bütçelerde monitor klavye mouse kulaklık kasa toplayamam diye düsünüyorum laptop cok daha rahat geliyo
Uzay sistem yap eğer sana sıkıntı olmazsa birde klavye mouse u falan ucuz tut sonra yukseltirim ve ekran kartını 2.el al

Uzay sistem yap eğer sana sıkıntı olmazsa birde klavye mouse u falan ucuz tut sonra yukseltirim ve ekran kartını 2.el al
cok zahmetli olur laptop genel anlamda önermiyolar kullanma şansımda oldu güzel geldi

25k bütçeye yakın 5060/4060 sistem alırsın 3050 laptopu yok eder.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Taşımayacaksan masaüstü alman daha mantıklı. Ekran ile kasayı bulabilirsen ikinci el alırsın.

Hocam masaüstü toplayacaksan 2. El elimde am4 islemci ram anakart ssd var düşünürsen
Ryzen 5 5600
MSI B450M-A PRO MAX 3466mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart
Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1E3200C16X2)
Wd Green 480 gb sn350 m2 ssd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,226
Üyeler
186,306
Son üye
tuğcan
Geri