GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G GDDR6 128Bit FSR 3 AMD Ekran Kartı
eger sıstem bıraz phalı gelırse de ekran kartını bunu secım malıyetı dusurebılır
degıl mı
Yani hocam değişmesen de olur bu şekilde seni götürür zaten bütçemi çok zorlamaz diyorsan tabii ki de değiştirebilirsin.işlemciyi elleme anakart ssd kasa değiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasa olmasada olur anakart b650 ve ssd kıngston 1tb
Yani hocam değişmesen de olur bu şekilde seni götürür zaten bütçemi çok zorlamaz diyorsan tabii ki de değiştirebilirsin.
Ekran kartını yüksek tutmak her zaman daha mantıklı 7600 XT ye dönmeyi düşünmeyin bile.
ben cok kararsız bır ınsanım 2 secenek sunun bana uygun olsun ıstıyorsan bunu yap deyın saglam pahalı olsun dıyorsan bunu yapın dıyınevet 27k olur ama bence alabılıyorsan en azından 7700xt kalsın
yayın açıcaksın sanırım 7700xt saf güçte oyunlarda daha çok fps alıyor mantıken yayında kartlara yük bindirdiği ve performans kaybı yaşattığından 7700xt çok daha mantıklıben cok kararsız bır ınsanım 2 secenek sunun bana uygun olsun ıstıyorsan bunu yap deyın saglam pahalı olsun dıyorsan bunu yapın dıyın
zahmet verıyourm sıze de kusura bakmayın ama
Hocam tam bütçeni yazar mısın? en iyisini bulmaya çalışalım.ben cok kararsız bır ınsanım 2 secenek sunun bana uygun olsun ıstıyorsan bunu yap deyın saglam pahalı olsun dıyorsan bunu yapın dıyın
zahmet verıyourm sıze de kusura bakmayın ama
yok yok yayın yok sadece oyun gundelık ısler vs.yayın açıcaksın sanırım 7700xt saf güçte oyunlarda daha çok fps alıyor mantıken yayında kartlara yük bindirdiği ve performans kaybı yaşattığından 7700xt çok daha mantıklı
monıtorle beraber 30k falanHocam tam bütçeni yazar mısın? en iyisini bulmaya çalışalım.
Hocam o zaman monitör parası zora girecekse 7600xt yi tercih edebilirsin o bütçeye daha iyisi yoktur büyük ihtimal.yok yok yayın yok sadece oyun gundelık ısler vs.
monıtorle beraber 30k falan
mnıtorle beraer 35 olsa daha ıyı bır sey gelır mıHocam o zaman monitör parası zora girecekse 7600xt yi tercih edebilirsin o bütçeye daha iyisi yoktur büyük ihtimal.
tamamdır tesekkur ederım goruslerınız ıcıngenede kendını zorla 7700xt al derım senı zora sokmayacaksa yoksa 7600xt kötü kart değil