25K Hazır Sistem hangisi tercih edilmeli ?

Hyperiodd

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000
25K Bütçede diğer tüm donanımlar hemen hemen aynı fiyata RTX4060 vs RTX3070 arasından hangisini tavsiye edersiniz ? Bilgisayarların özellikleri şu şekilde:
RTX3070 / RTX4060
RYZEN 5 5600
ASUS PRİME B550M-A
XPG BLADE S70 1TB SSD
XPG VALOR AİR 600W PSU

Genellikle Valorant Csgo Gta5 Cities Skylines tarzı oyunlar oynanacak. DLSS 3 çok etkisi olur mu ? Ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim ? Sistemlerin her ikisinin fiyatı da aynı ikiside 25 küsüre geliyor.

DLSS 3 ün korkunç bir etkisi var. RTX 2000 serisi olan ben çaresizce bunu diyorum gerisini sen anla.

Peki DLSS olmayan oyunlar şu an için daha ağırlıklı oynayacağım oyunlar. Saf güç olarak bakıp RTX3070 mi almam mantıklı olur yoksa ileriye dönük belli bir süre elimde tutacağım için RTX4060 mı almalıyım ?

Peki DLSS olmayan oyunlar şu an için daha ağırlıklı oynayacağım oyunlar. Saf güç olarak bakıp RTX3070 mi almam mantıklı olur yoksa ileriye dönük belli bir süre elimde tutacağım için RTX4060 mı almalıyım ?
BENCE 4060 ALIN HEM 4000 SERİSİ ÇOK DAHA YENİ NESİL AMA ARALARINDA VRAM FARKI YOK NEREDEYSE AYNI PERFORMANS

DLSS 3 ün korkunç bir etkisi var. RTX 2000 serisi olan ben çaresizce bunu diyorum gerisini sen anla.
çamur görüntü kanka :D belki sende yok diye bilmiyosundur reelde görmen lazım videolar fıs

Açıkcası net bir şey demek zor kas gücü olarak ciddi fark var aslında bu fark ile DLSS 3 e göre dengelenebilir ama ilerde Nvidia dahada geliştirip yine fark atabilirmi bilemiyorum.

AMD gibi olmadığından Nvidia bu durumu çözer eğer öle ise.
kanka max fps i almak isstiyosan çamur görüntüyle oynuyacan ama normal görüntü istiyorsan dlss den çok bişe bekleme onu dedim yoksa dlss in katkısı var ama çok abartılacak kadar değil

25K Bütçede diğer tüm donanımlar hemen hemen aynı fiyata RTX4060 vs RTX3070 arasından hangisini tavsiye edersiniz ? Bilgisayarların özellikleri şu şekilde:
RTX3070 / RTX4060
RYZEN 5 5600
ASUS PRİME B550M-A
XPG BLADE S70 1TB SSD
XPG VALOR AİR 600W PSU

Genellikle Valorant Csgo Gta5 Cities Skylines tarzı oyunlar oynanacak. DLSS 3 çok etkisi olur mu ? Ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim ? Sistemlerin her ikisinin fiyatı da aynı ikiside 25 küsüre geliyor.
Rtx 4060 saf güçte rtx 3060ti nin rakibi ancak onu dlss 3.0 gibi teknolojileri sayesinde geçiyor ama ben olsam rtx 3060ti nin bir üst modeli olan rtx 3070 i alırdım hem saf güç olarak rtx 3060ti nin karşısında bile çok az fark ile arkada kalan bir kart rtx 4060 bence teknolojisi dışında bir süprizi yok ama belki uzun vadede daha çok işe yarayabilir yine de dediğim gibi ben olsam 3070 alırdım

Hocam bu bilgisayarı da gördüm ama donanımların kalite ve markaları pek hitap etmedi bana. Biliyorum daha ucuz ve performanslı olabileceğini ama kalite ve belli bir süre güncellemeden kullanmak daha önemli benim için.
markalat iyi hocam sıkıntı çıkarmaz psu falanda iyi anakart b550 ds3h yapın sadece ssd yi de Samsung 970 evo plus 1tb yapın

kanka max fps i almak isstiyosan çamur görüntüyle oynuyacan ama normal görüntü istiyorsan dlss den çok bişe bekleme onu dedim yoksa dlss in katkısı var ama çok abartılacak kadar değil

Eğerki dediğin durum DLSS i performans modlarına falan çekmek ise amaç zaten çamur görüntü yapıp performans arttırmak fakat dengelide bile DLSS 3 önceki 2 sürümüne göre çok ciddi bir performans sağlıyor ve bunun donanımsal desteği şuan sadece RTX 4000 lerde. Ve de Nvidia gelişim konusunda iyi ileriyor DLSS de o yüzden bilemeyiz RTX 4060 DLSS 3 ile 3070 i iyice de geçebilir. Ama kas gücü garantisi isteniyor ise 3070 mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri