Neler Yeni

25k+ Hem iş Hem oyun laptobu önerisi

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
Arkadaşlar laptop lazım 25 civarı bütçe çıkar anca öneriniz var mı acaba hem iş ve ara sıra oyun için teşşekürler iyi akşamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

i5-i7 12.nesil işlemcili laptopları düşünüyorum şu an bilgisi olan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin
laptop önerisi yapmayacağım hakim olduğum bir alan değil ancak bir yorum yapmak istiyorum. hem oyun hem iş için laptop arıyorsun ve bütçe biraz kısıtlı. oyuncu laptopları hem ağır hem kocaman şarj adaptörleri oluyor keza görüntüleri ışıklı rgbli yanar dönerli oluyor :D yani iş bakımından bir çoğu seni tatmin etmez gibi.

ozzy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan Muratoğlu
Arkadaşlar laptop lazım 25 civarı bütçe çıkar anca öneriniz var mı acaba hem iş ve ara sıra oyun için teşşekürler iyi akşamlar

i5-i7 12.nesil işlemcili laptopları düşünüyorum şu an bilgisi olan varmı
İş için diyorsan genel geçer işlerde 25k'lık bir laptop içini görür ancak oyun için aynı şeyi söyleyemem. Şuanda orta bir oyun laptopu 35k civarıdır. Eğer çok acelesi yoksa Kasım indirimleri ve Black Friday indirimlerini bekle bence.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
laptop önerisi yapmayacağım hakim olduğum bir alan değil ancak bir yorum yapmak istiyorum. hem oyun hem iş için laptop arıyorsun ve bütçe biraz kısıtlı. oyuncu laptopları hem ağır hem kocaman şarj adaptörleri oluyor keza görüntüleri ışıklı rgbli yanar dönerli oluyor :D yani iş bakımından bir çoğu seni tatmin etmez gibi.
valla hocam oyunda oynuyoruz o yüzden normalde iş için olsa ekran kartsız alıcam ama maalesef hepsi ışıklı mışıklı uygun yolu da olsa sıkıntı olmaz hocam casper excalibur var i5 12.nesil rtx 4060 iyi midir faturası garantisi var

İş için diyorsan genel geçer işlerde 25k'lık bir laptop içini görür ancak oyun için aynı şeyi söyleyemem. Şuanda orta bir oyun laptopu 35k civarıdır. Eğer çok acelesi yoksa Kasım indirimleri ve Black Friday indirimlerini bekle bence.
https://www.monsternotebook.com.tr/..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.41.8 hocam bu nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin
valla hocam lol valo arada sırada güncel oyunlar

https://www.casper.com.tr/ozellestir?code=G870.1245-BQB0R-B&id=8566326 şu bilgisayarı 32k ya alabilirim iyi midir
ben laptopdan fazla anlamam ama sistem özellikleri baya kötü geldi bana. aşağıda ki konuya bi göz gezdir istiyorsan

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
ben laptopdan fazla anlamam ama sistem özellikleri baya kötü geldi bana. aşağıda ki konuya bi göz gezdir istiyorsan
yazdım hocam sağolun

bu laptoplar arasında kaldım şu anlık bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin

ozzy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ozan Muratoğlu
valla hocam oyunda oynuyoruz o yüzden normalde iş için olsa ekran kartsız alıcam ama maalesef hepsi ışıklı mışıklı uygun yolu da olsa sıkıntı olmaz hocam casper excalibur var i5 12.nesil rtx 4060 iyi midir faturası garantisi var

https://www.monsternotebook.com.tr/..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.41.8 hocam bu nasıl
Artık 2050 kart falan eski kaldı 5 yıl oldu çıkalı en azından 4000 serisi alın benim görüşüm. Sürekli bu karşıma çıkıyordu amazon yaz indirimlerinde 4060'lı modeli 30k falandı belki yine indirime girer.

4060'lı model de buymuş temmuz ayında 31-32k civarındaydı diye hatırlıyorum.

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
Artık 2050 kart falan eski kaldı 5 yıl oldu çıkalı en azından 4000 serisi alın benim görüşüm. Sürekli bu karşıma çıkıyordu amazon yaz indirimlerinde 4060'lı modeli 30k falandı belki yine indirime girer.

4060'lı model de buymuş temmuz ayında 31-32k civarındaydı diye hatırlıyorum.
https://www.n11.com/urun/acer-nitro...-156-free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-45251677 hocam o bütçeler beni aşıyor bu laptobu düşünüyorum ama kasım indirimlerini bekliyecem sağolun hocam yine de öneriniz için

Top Bottom