25K ios cihaz önerisi.

Bi deneyimlemek istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Takas işine gerek yok hocam ya
O zaman 25k bütçede ancak temiz 12 bulursunuz, belki şansınıza tr temiz bir cihaz düşer, takip edin.

İkinci el diyor dostum
Bende ikinci el için konuşuyorum. Bak piyasaya temiz 13 yok bu bütçede.

Ben tr cihaz diyorum bu arada.

O zaman 25k bütçede ancak temiz 12 bulursunuz, belki şansınıza tr temiz bir cihaz düşer, takip edin.

Bende ikinci el için konuşuyorum. Bak piyasaya temiz 13 yok bu bütçede.

Ben tr cihaz diyorum bu arada.
Hocam bu 15 YD lerde fiziki çift sim var bunu e simle birlikte 3 sim olarak sayarsak 1 sene kullanılablir mi?

Fiziki çift simli iPhone var mı emin değilim fakat her cihazda 2 IMEI var, 3 IMEI yok.
Hocam siz nedersiniz? Yurt içi 13 mi yd 15 mi? Birde S23 yd yi kaça satabilirim? temiz 4 aylık 128gb krem

Bi deneyimlemek istiyorum

Takas işine gerek yok hocam ya
başka apple ekosisteminden cihazınız yoksa bence gereksiz bu fiyatlara iphone aramak, sadece telefon için değeceğini sanmam, elbette telefonları çok güzel apple ın ama eldeki telefonda kötü değil. Apple ın ekosistemi ile uyumu çok güzel, Türkiye şartlarında sağlam para basıp çokça apple ürünü almayacaksam bu fiyata 2. el iphone almazdım şahsen.

S23 bırakılır mı yav, TR iPhone 15 ile bile takas etmedim ben benim S23ü 😀

O fiyatlara alabileceğin maks cihaz iPhone 13 şuan.
Hocam telefondan memnunum ancak yd olması canımı sıkıyor tek sim + güvenli klasör benim için çok sıkıntı. İOS tan mrağimi aldıktan sonra tr s23 almayı planlıyorum kafamda :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,722
Üyeler
195,439
Son üye
musanındeyneği
Geri