- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
- Bütçe
- 25000
Dostlar selam, 25k civarında ikinci el ios cihaz almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz neden önerirsiniz?
iPhone 12 dışında seçenek yokDostlar selam, 25k civarında ikinci el ios cihaz almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz neden önerirsiniz?
İkinci elde s23 alsa bin kat daha iyiİphone 12 yerine s23 fe daha iyi olur hocam.İos deneyimlemek istiyorsanız,alınacak tek seçenek.
S23'ten S23 FE ye geçmek çok saçma olmaz mıİphone 12 yerine s23 fe daha iyi olur hocam.İos deneyimlemek istiyorsanız,alınacak tek seçenek.
S23 kullanıyorumİkinci elde s23 alsa bin kat daha iyi
ilk defa ios alacaksanız bu bütçede hiç gerek yok bence android tarafında s23 fe varken.Dostlar selam, 25k civarında ikinci el ios cihaz almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz neden önerirsiniz?
Kardeşim zaten S23 kullanıyorum niye S23 fe alayım?ilk defa ios alacaksanız bu bütçede hiç gerek yok bence android tarafında s23 fe varken.
s23 kullanıyorsanız. 2. elde iphone 13 olabilir evet.S23'ten S23 FE ye geçmek çok saçma olmaz mıSarı sitede bu bantta garantili 13 ler satılıyor niye 12 öneriyorsunuz
S23 kullanıyorum![]()
mesajı sonradan gördüm hocamKardeşim zaten S23 kullanıyorum niye S23 fe alayım?
Hocam bende baktımda tr cihaz yok sizin bütçede, olsa bile parçası değişmiş olanlar var.S23'ten S23 FE ye geçmek çok saçma olmaz mıSarı sitede bu bantta garantili 13 ler satılıyor niye 12 öneriyorsunuz
S23 kullanıyorum![]()
elinizdeki cihaz güzel zaten neden ios a geçmeyi istiyorsunuzKardeşim zaten S23 kullanıyorum niye S23 fe alayım?
İkinci el diyor dostumiPhone 12 dışında seçenek yok