hocam HP Victus tarzı bir tasarim arıyorum, var mı öyle?Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi zorlar çıkarım diyorsanız bu.
Acer olanı kullandım fanı sessiz, fan modunda sessiz mod var zaten ama MSI hakkında bişey diyemem.hocam HP Victus tarzı bir tasarim arıyorum, var mı öyle?
Kütüphanede vs. kullanacagim bu sene
Mesaj otomatik birleştirildi:
kütüphaneye götürebilecegim türden, fanı sessiz çalışan vs.
Sanki touchpadin oralar renkli gibi duruyor ama bilgisayar komple mat siyah kasasında renkli bir yer yok
Hem kütüphanede kullanabileceğin tarzda tasarıma sahip hem de kaliteli bir bilgisayar.
Çok teşekkürler
Hem kütüphanede kullanabileceğin tarzda tasarıma sahip hem de kaliteli bir bilgisayar.
Sanki touchpadin oralar renkli gibi duruyor ama bilgisayar komple mat siyah kasasında renkli bir yer yok
hocam bu bilgisayarı satın alan olmamış sanırım hiç sorun olur mu
Hayır hocam satıcı amazon zaten amazon en ufak sıkıntıda müşterinin arkasında olan bir firmadırhocam bu bilgisayarı satın alan olmamış sanırım hiç sorun olur mu
inceledim de ne Trendyol, ne Hepsiburada, ne Amazon hiçbir yerden bunu satın alan olmamış pek içime sinmedi, YouTube da felan videosu da yok