Neler Yeni

25k para ile kripto para pcsi nasıl kurulur

adiltgrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adil Tuğrul

Beyler elimde 25k para var ve size sorum var yardımcı olurmusunuz

Diyelim ben anakart işlemci 6 7 tane ekran kartı atıyorum rx580 falan aldim bunların takili oldugu pc ye ne formatı atmam lazım ve nasıl bir yol takip edicegim söylermisiniz bilen varmı pc kurulumdan sonraki işlemleri soruyorum format dahil internette düzgün bir şey bulamadım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

adiltgrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adil Tuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis kripto para için hani 6 7 ekran kartlı pc topluyorlar ya ondan bahsediyorum hangi formatı atacagim win 7 mi windows servermi sonra kimle nasıl anlaşma yapacagim ileri süreci soruyorum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,548
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
internette belli başlı mining sağlayan uygulamalar var pek bir bilgim yok ama sıkı bir araştırma ile en doğru mining uygulamasını bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Mojo jojo

80+ Silver
Reis kripto para için hani 6 7 ekran kartlı PC topluyorlar ya ondan bahsediyorum hangi formatı atacagim win 7 mi windows servermi sonra kimle nasıl anlaşma yapacagim ileri süreci soruyorum
Hocam, ben yanlış anlamışım.

adiltgrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adil Tuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internette belli başlı mining sağlayan uygulamalar var pek bir bilgim yok ama sıkı bir araştırma ile en doğru mining uygulamasını bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Ben uygulama bulacagim site 1 2 program indirecem sonra kendisi pc otomatik halledicek öyle birşeymi ben sadece sorun sıkıntı varmı diye arada göz kulak olucm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben uygulama bulacagim site 1 2 program indirecem sonra kendisi PC otomatik halledicek öyle birşeymi ben sadece sorun sıkıntı varmı diye arada göz kulak olucm
İnternette pc topluyorlar evet bitcoin vs nedir evet biliyorum ama şu işte pc yi ayarlama işini bulamadim ( bilgisayar bilgim iyi bu arada )

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Allah aşkına şu bitcoin'den uzak durun, ülkede ekran kartı diye bir şey kalmadı. Stoklar çürüdü, gelenlerde katlanarak fiyatlı geliyor.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Beyler elimde 25k para var ve size sorum var yardımcı olurmusunuz

Diyelim ben anakart işlemci 6 7 tane ekran kartı atıyorum rx580 falan aldim bunların takili oldugu PC ye ne formatı atmam lazım ve nasıl bir yol takip edicegim söylermisiniz bilen varmı PC kurulumdan sonraki işlemleri soruyorum format dahil internette düzgün bir şey bulamadım
6 tane 5500xt ya da rx580
asrock h110 btc pro
intel G4400

asrock h110 btc pro
intel G4400
ve hx serisi 1200w psu

Allah aşkına şu bitcoin'den uzak durun, ülkede ekran kartı diye bir şey kalmadı. Stoklar çürüdü, gelenlerde katlanarak fiyatlı geliyor.
btc değil ki

Ben uygulama bulacagim site 1 2 program indirecem sonra kendisi PC otomatik halledicek öyle birşeymi ben sadece sorun sıkıntı varmı diye arada göz kulak olucm

İnternette PC topluyorlar evet bitcoin vs nedir evet biliyorum ama şu işte PC yi ayarlama işini bulamadim ( bilgisayar bilgim iyi bu arada )
claymore tavsiye ediliyor ben kurması daha kolay diye nanominer kullanıyorum ama öyle ağır mining yapıcaksanız clyamore

adiltgrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adil Tuğrul
asrock h110 btc pro
intel G4400

ve hx serisi 1200w psu

btc değil ki

claymore tavsiye ediliyor ben kurması daha kolay diye nanominer kullanıyorum ama öyle ağır mining yapıcaksanız clyamore
Normal kuracam iştr 25k ya nasıl yapabilirsem ekran kartın rx580 rx570 öyle bişey düşünüyorum xt serisi daha hiçbir pc de kullanmadım o yüzden pek sıcak değilim kendime göre tabi gtx 1650 vs ye göreye de daha iyi geldi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,548
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

İnternette PC topluyorlar evet bitcoin vs nedir evet biliyorum ama şu işte PC yi ayarlama işini bulamadim ( bilgisayar bilgim iyi bu arada )
evet bilgisayar kendi işini kendi görecek

batuhan0088

80+ Bronze
Gördüğüm kadarıyla en az 4gb ramli bir ekran kartı gerekiyor. Daha sonra etherium için bunun mining programı var onu indiriyorsunuz. Daha sonra bir cüzdan hesabı oluşturuyorsunuz. Programa cüzdan hesabını kaydediyorsunuz. Daha sonra kazmaya başlıyor ve sizin belirlediğiniz belli aralıklarla çıkardığı parayı sizin cüzdanınıza aktarıyor sizde borsada kullanıyorsunuz.

Top Bottom