25k ya yayın açmaya yeter mi?

Belayım

80+
Reaksiyon skoru
1
Screenshot_20220929_220206_com.android.chrome.jpg

Aşırı pahalı
Monitör ekli o yüzden 25k gözüküyor sanırım. Yani ssd ve hdd ve monitör fiyatını çıkarırsak hazır sistem 18 e felan geliyordur tahminimce. aşırı pahalı değil ama aynı fiyata daha iyisi alınabilir zannınmca
Post automatically merged:

Kral yayından mayından anlamam ama sen bi gaminggentr ye falan bak Nova3060 ti sistemde özelliştirdiğin zaman daha iyi sisstem alırsın. SSD var mesela msi 500okuma ayrıca i5 12400f var daha karlı çıkarsın gibi geldi bana oraya bak bi.

Yayına fazla bile gelir. Sistemde monitör, sıvı soğutma, 1tb samsung m2, 1tb hdd olduğunu düşünürsek fiyat ehh işte.

10 k lık sistemle yayın açan da var hocam

Arkadaşlar hem yayın açıp hem arada da oyunlarada takılmak istiyorum sistemde 27 inç 165hz monitör dahil ayrıca cogu site de hazır sistemler de şunu artırıyım dediginde daha da uçuk fiyatla karşılaşıyorum

Monitör ekli o yüzden 25k gözüküyor sanırım. Yani ssd ve hdd ve monitör fiyatını çıkarırsak hazır sistem 18 e felan geliyordur tahminimce. aşırı pahalı değil ama aynı fiyata daha iyisi alınabilir zannınmca
Post automatically merged:

Kral yayından mayından anlamam ama sen bi gaminggentr ye falan bak Nova3060 ti sistemde özelliştirdiğin zaman daha iyi sisstem alırsın. SSD var mesela msi 500okuma ayrıca i5 12400f var daha karlı çıkarsın gibi geldi bana oraya bak bi.
gene pahalı, monitör 5k desek sistem 20k

Sistem ağır kötü

20k ya hazır sistem al 5 k ya da düzgün bir monitör çek reis o monitör alınmaz

Geri