Neler Yeni

25kya daha mantıklı sistem var mı ?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Ali Mert Okuducu
Ddr5 sistem düşüyor bu fiyatlara bildiğim kadarıyla

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ALP KÖSELER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni yıl gelmeden bir bilgisayar almak istiyorum yeni yıla da çok bir şey kalmadı. Daha iyi bir sistem düşer diye bekleyip bu sistemi de kaçırır mıyım diye düşünmüyor değilim

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Jiyu
Bu bütçede f/p sistem beklerseniz daha güzel olur , 7500f 4060 ya da 12400f 4060ti sistem kovalarsanız güzel olur.
Bu sistem 25k idi zam geldi.
Pc hocası 2 tane sistem çıkaracağını söyledi bu hafta içerisinde ya da pazartesi salı
Diğer youtuberlar da çıkaracaktır bekle 1-2 hafta ama yeni yıl gelmeden de al.

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ALP KÖSELER
Bu bütçede f/p sistem beklerseniz daha güzel olur , 7500f 4060 ya da 12400f 4060ti sistem kovalarsanız güzel olur.
Bu sistem 25k idi zam geldi.
Pc hocası 2 tane sistem çıkaracağını söyledi bu hafta içerisinde ya da pazartesi salı
Diğer youtuberlar da çıkaracaktır bekle 1-2 hafta ama yeni yıl gelmeden de al.
Benim attığım sistem fiyatına göre iyi diye düşünüyorum daha iyi bir fırsat çıkmadığında bu alınabilir sanki eldekinden de olmayız inşallah bekleyelim bi haftaya kadar bakalım

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Jiyu
Benim attığım sistem fiyatına göre iyi diye düşünüyorum daha iyi bir fırsat çıkmadığında bu alınabilir sanki eldekinden de olmayız inşallah bekleyelim bi haftaya kadar bakalım
Benim attığım ddr5 , sizin attığınızda işlemci daha çok fps verir fps oyunlarında. Hayırlısı bakalım

babush

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ALP KÖSELER
Benim attığım ddr5 , sizin attığınızda işlemci daha çok fps verir fps oyunlarında. Hayırlısı bakalım

bu sistem de kafamı karıştırmıyor değil aslında. Kart yeni optimizasyon sorunları bile şuanki kullandığım sistemden iyi. Bir yanım diyor ki al optimizasyon sorunları tahminimce 2-3 ay kadar sürer fixlenmesi ama her türlü şuanki sisteminden iyi 2-3 ay sonra iyice kafan rahat olur diye düşünüyorum da ne kadar doğru bilemedim

• Beğen

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Enes
Ddr5 sistem düşüyor bu fiyatlara bildiğim kadarıyla
DDR5 var da 7700xt'ye hiç denk gelmedim.AAA oyunlar için alınacaksa güzel tercih olabilir.Fiyatlar çok oynak, takip edemiyorum belki daha iyisi olabilir.Ama bu da kötü değil .

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Jiyu

bu sistem de kafamı karıştırmıyor değil aslında. Kart yeni optimizasyon sorunları bile şuanki kullandığım sistemden iyi. Bir yanım diyor ki al optimizasyon sorunları tahminimce 2-3 ay kadar sürer fixlenmesi ama her türlü şuanki sisteminden iyi 2-3 ay sonra iyice kafan rahat olur diye düşünüyorum da ne kadar doğru bilemedim
Bu kart daha yeni çıktığı için belki 7500f + bu kart 23-25 arası gelebilir daha iyi olur.
Henüz bu karttan sistem çıkarmadı büyük youtuberlar ve büyük siteler doğru dürüst.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Ali Mert Okuducu
2k fark ile ddr5e geçebiliyorsunuz. Diğer sistem daha iyi

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,656
Üyeler
163,201
Son üye
Tyrex00