26.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Elya

80+
Reaksiyon skoru
2
Hocam Merhaba bayrama kadar 26000 TL bütçe pc almayı planlıyorum oyun oynamak için alacağım öyle edit ofis gibi işlerim yok 2 tane buldum isterseniz onlara bir göz atarsınız şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.

2.sistem ileriye dönük bir sistem fakat ben öğrenciyim işlemci ekran kartı gibi parçaları upgrade edemeyeceğim ancak ram gibi ucuz parçaları alıp takarım ilerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.Sistem 27.000 TL ancak iyzico ile ödeyince 1000 TL indirim veriyor.

taksit almayacaksan ikinci el de bakabilirsin bu bütçeye .

Hocam Merhaba bayrama kadar 26000 TL bütçe pc almayı planlıyorum oyun oynamak için alacağım öyle edit ofis gibi işlerim yok 2 tane buldum isterseniz onlara bir göz atarsınız şimdiden yazan herkese teşekkür ederim.

2.sistem ileriye dönük bir sistem fakat ben öğrenciyim işlemci ekran kartı gibi parçaları upgrade edemeyeceğim ancak ram gibi ucuz parçaları alıp takarım ilerde.

Bulduğunuz sistemler gayet güzel tavsiyem tebilondakini anakartı b650 yapıp alırsanız daha iyi olur.

Bulduğunuz sistemler gayet güzel tavsiyem tebilondakini anakartı b650 yapıp alırsanız daha iyi olur.
Hocam ileriye dönük bir bilgisayar almak yönünde ben okeyimde aileme 2 sene sonra ekran kartını satıp bunu bunu alacağım dersem pek hoş bakmazlar o yüzden biraz al geç mantık bir sistem istiyorum 2 tane ram takayım beni de götürsün yeter mantığındayım

Hocam ileriye dönük bir bilgisayar almak yönünde ben okeyimde aileme 2 sene sonra ekran kartını satıp bunu bunu alacağım dersem pek hoş bakmazlar o yüzden biraz al geç mantık bir sistem istiyorum 2 tane ram takayım beni de götürsün yeter mantığındayım
Dediğinizi tam anlayamadım, ama alternatif olarak size bu sistemi de önerebilirim görseldeki attığım gibi özelleştirirseniz gayet güzel olur.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    140.1 KB · Hit: 48
Dediğinizi tam anlayamadım, ama alternatif olarak size bu sistemi de önerebilirim görseldeki attığım gibi özelleştirirseniz gayet güzel olur.
Hocam isteğim 26.000 TL Bandında oyunumu kasmadan drop yemeden oynayayım ilerde beni uğraştırmasın uğraştırıyorsada max 2 tane ram takayım benim isteğim bunlar.

Hocam isteğim 26.000 TL Bandında oyunumu kasmadan drop yemeden oynayayım ilerde beni uğraştırmasın uğraştırıyorsada max 2 tane ram takayım benim isteğim bunlar.
Tamamdır şimdi anladım, gpu gücü olarak rx 7600 4060'la benzerdir attığım sistemi alarak daha güçlü işlemciyle almış olursunuz ileride gene ramleri dediğiniz gibi 32 yapabilirsiniz o sisteme ek olarak onun dışında ben sizin attığınız 4060ti lı sistemi alırdım. Tek tavsiyem şudur sadece lol, valo, cs oynuyorsanız 500gb ssd yetebilir ancak ssdyi kesinlikle 1tb yapmanızı öneririm günümüzde yeni çıkan oyunlar için cidden yetmiyor, ama hiç çıkmıyorsa bütçeniz o anakartta çift m2 slotu var ileride bir tane daha alıp takabilirsiniz.

hocam https://www.crtgamestore.com/modart-v5 buna bakmanızı öneririm

hocam hangi oyunu oynuyorsunuz ? sistemi ona uygun almak daha mantıklı bence

hocam hangi oyunu oynuyorsunuz ? sistemi ona uygun almak daha mantıklı bence
Hocam değişik yani fifa 25'te oynuyorum lolde oynuyorum rdr 2 de oynuyorum genel olarak karmaşık bir oyun kitaplığım var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri