26/27.5 Jant bisiklet önerisi

Gece_alp

80+
Reaksiyon skoru
38
Bütçe
14.000
26 Yada 27.5 jant kelebek vitesli ön maşası amörtsörlü bi bisiklet arıyorum yarı yolda yarı toprakta kullanıcam o yüzden 27.5 olması daha işime gelir
Salcano gibi bilindik markalar daha iyi olur

İkinci el düşünüyorsan,
Trek merlin, cannondale, scott, giant bakabilirsin.
Sıfır ise carraro bakabilirsin.
House of bike. Com a girip modellere bakmanı öneririm.
Salcano’da o kadar çok model ve o kadar kötü renk kombinasyonlarından sonra ne kendim bakıyorum, ne öneriyorum.

26 Yada 27.5 jant kelebek vitesli ön maşası amörtsörlü bi bisiklet arıyorum yarı yolda yarı toprakta kullanıcam o yüzden 27.5 olması daha işime gelir
Elektrikli bisiklet al¿

İkinci el düşünüyorsan,
Trek merlin, cannondale, scott, giant bakabilirsin.
Sıfır ise carraro bakabilirsin.
House of bike. Com a girip modellere bakmanı öneririm.
Salcano’da o kadar çok model ve o kadar kötü renk kombinasyonlarından sonra ne kendim bakıyorum, ne öneriyorum.
2. Elden uzak duruyorum hocam hep o yuzden 0 alıcam renk sorun degil aldiktan 6 ay sonra tanıdık oto boyacıda felan boyatirim kadro ön maşadan amörtsörlü olucak orta amörtsör istemiyorum çok bela açtı başıma
ilk bisikletim de salcanoydu sonra çalındığı için salcanoya karşi içimde minik bi istek kaldigi icin salcano dedim hocam

2. Elden uzak duruyorum hocam hep o yuzden 0 alıcam renk sorun degil aldiktan 6 ay sonra tanıdık oto boyacıda felan boyatirim kadro ön maşadan amörtsörlü olucak orta amörtsör istemiyorum çok bela açtı başıma
ilk bisikletim de salcanoydu sonra çalındığı için salcanoya karşi içimde minik bi istek kaldigi icin salcano dedim hocam
Dediğim siteye baktınız mı bilmiyorum,
Carraro 2712, metre 2912 veya scott’un pek çok sitede modelleri var.
Salcano eskiden her fiyat bandında kaliteliydi şimdi orta ve üst haricinde market bisikleti ayarındalar.

Düzenleme:(11/04/2023):Bütçemi zorunlu olarak kısmam gerekti yeni bütcem malesef 14-16 bin tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,255
Üyeler
184,130
Son üye
EfeKaan02
Geri