Elektrikli bisiklet al¿26 Yada 27.5 jant kelebek vitesli ön maşası amörtsörlü bi bisiklet arıyorum yarı yolda yarı toprakta kullanıcam o yüzden 27.5 olması daha işime gelir
Salcano gibi bilindik markalar daha iyi olur
Elektrikliyi sevmiyorum bi kaç kez kullandım çok duygusuz geliyor ve elektrikli bisiklet istesem ona göre konu açardım genede tavsiyeniz için teşekkğr ederimElektrikli bisiklet al¿
2. Elden uzak duruyorum hocam hep o yuzden 0 alıcam renk sorun degil aldiktan 6 ay sonra tanıdık oto boyacıda felan boyatirim kadro ön maşadan amörtsörlü olucak orta amörtsör istemiyorum çok bela açtı başımaİkinci el düşünüyorsan,
Trek merlin, cannondale, scott, giant bakabilirsin.
Sıfır ise carraro bakabilirsin.
House of bike. Com a girip modellere bakmanı öneririm.
Salcano’da o kadar çok model ve o kadar kötü renk kombinasyonlarından sonra ne kendim bakıyorum, ne öneriyorum.
Dediğim siteye baktınız mı bilmiyorum,2. Elden uzak duruyorum hocam hep o yuzden 0 alıcam renk sorun degil aldiktan 6 ay sonra tanıdık oto boyacıda felan boyatirim kadro ön maşadan amörtsörlü olucak orta amörtsör istemiyorum çok bela açtı başıma
ilk bisikletim de salcanoydu sonra çalındığı için salcanoya karşi içimde minik bi istek kaldigi icin salcano dedim hocam
Düzenleme26 Yada 27.5 jant kelebek vitesli ön maşası amörtsörlü bi bisiklet arıyorum yarı yolda yarı toprakta kullanıcam o yüzden 27.5 olması daha işime gelir
Salcano gibi bilindik markalar daha iyi olur