Neler Yeni

26.500 TL MESUT ÇEVİK SİSTEMİ ALINIR MI ?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen

kemal999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kemal
Gösterdiğin fotoğrafta yanlışlıkta yaptın sanırım 64 GB ram oluyor 32x2 ram var şuan özelleştirmelerin ile ayrıca ben pahalı buldum bu fiyatlara 4060ti'lı 5600X'li indirim yakalarsan veya tekli tekli toplarsan r5 7500f + 4060ti'lı PC toplayabilirsin. Acelen yoksa indirim bekle bence BF indirimleri gelecek yakın tarihlerde.
bf dediğin tam olarak nedir hakim değilim

ar4ld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aral Demir
bunun dışında önerdiğin bir sistem varmıdır 30 k bandına kadar çıkabilirim
Tekli tekli alım yaparsan 30K bandında güzel sistemler düzebiliriz sana. Şuan 30 Bin bandında sağlam kasa kampanyaları yok ama tekli alımda güzel şeyler çıkabilir. Ekran Kartı kesinlikle NVIDIA mı olmalı ? AMD RX serisi kartlarda düşünür müsün ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bf dediğin tam olarak nedir hakim değilim
Kara Cuma indirimleri.

kemal999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kemal
Tekli tekli alım yaparsan 30K bandında güzel sistemler düzebiliriz sana. Şuan 30 Bin bandında sağlam kasa kampanyaları yok ama tekli alımda güzel şeyler çıkabilir. Ekran Kartı kesinlikle NVIDIA mı olmalı ? AMD RX serisi kartlarda düşünür müsün ?

Kara Cuma indirimleri.
amd çok sevmiyorum adobe premiere pro after effect obs vs. kullanacağım daha iyi çalışıyor programlarda nvdia

bu sistemin ramlerini değiş al geç overclook yaptıktan sonra tatmin eder seni
hiç overclock yapmadım belirli sistemlerdemi oluyor bi video vs. varmı onun için ?

bu sistemin ramlerini değiş al geç overclook yaptıktan sonra tatmin eder seni
hiç overclock yapmadım belirli sistemlerdemi oluyor bi video vs. varmı onun için ?

Kara Cuma indirimleri.
hemen gelirmi bilmiyorum kara cuma ?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen
amd çok sevmiyorum adobe premiere pro after effect obs vs. kullanacağım daha iyi çalışıyor programlarda nvdia

ankartın destekliyor youtubeda bir sürü videosu var halledersin

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen

omc18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer
evet sahibindene gir 30 bin bütceye 6900 xt li ddr5 bir sistem al ve bana dua et dostum
kasa değiştir demişlerdi ss 1 tb geçtim 3 tane değiştim ssd ram kasa anakart bm550 al dediler overclock için

önerdiğiniz varmı

gereksiz pahalı ve zaten anakartında 4 adet ram slotu var gerekirse sonra alırsın ram. bide soğutucu olarak peerles assasin al ve işlemcini overclook yap

ramler hariç gerisi doğru çokda mantıksız değil
10 yıldır bu sektordeyım topladıgım bilgisayarın sayısı 500 üstündedir kardeşim bu paraya 4060 dogru değil aslada olmadı işlemciye gelmiyorum bile

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Eymen
evet sahibindene gir 30 bin bütceye 6900 xt li ddr5 bir sistem al ve bana dua et dostum

10 yıldır bu sektordeyım topladıgım bilgisayarın sayısı 500 üstündedir kardeşim bu paraya 4060 dogru değil aslada olmadı işlemciye gelmiyorum bile
toplarmısın 22kya bundan iyi bir sistem?

omc18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...70-oyun-ve-yayin-bilgisayari-1208877717/detay şu ilanı bulmam 10 dakıkamı aldı araştırırsan daha iyisinide bulursun.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...70-oyun-ve-yayin-bilgisayari-1208877717/detay şu ilanı bulmam 10 dakıkamı aldı araştırırsan daha iyisinide bulursun.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-ekran-kartli-16-gb-rem-pc-1206407712/detay buda aynı şekilde çok daha iyi

Son düzenleme:
Top Bottom