- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki öneri olarak seçeneklere bakabilirmisin kasa anakart değiştirdimBiraz daha bekle gerçekten indirim olursa %10 kadar daha düşerler.
birazdaha verip bunu almak mantıklımı işlemci kısmında
Peki öneri olarak seçeneklere bakabilirmisin kasa anakart değiştirdimBiraz daha bekle gerçekten indirim olursa %10 kadar daha düşerler.
işlemci X3D Yapınca 32 oldu 4.750 işlemci sadece şuanda 28 K geliyor sistemvalo cs falan oynuyorsanız alınır ama 32k fazla olmuş bence
Son attığımmı ? kasa xpg yaptım valor olanındanGörseldeki hali ile alınır daha iyisi yok şuan.
Kasayı XPG yapabilirsin, kafam biraz daha rahat olsun dersen ama stok da alınır.
Hayır ilk attığın, ne için kullanacaksınız kasayı?Son attığımmı ? kasa xpg yaptım valor olanından
genelde metin2 oynuyorum video felan çekiyorum , after effect unity vs. kullanabilirimmHayır ilk attığın, ne için kullanacaksınız kasayı?
30 civarına çıktıktan sonra 7500F sistemler daha mantıklı olur.
bekliyeyim ama sistem videosu görüyorum tekte kyorumlara vs. bakıyorum stok düzgün çıkanlarda 50 stok oluyor çoktan bitiyor ama kovalıyorum kasım ortasında indirimler olucak ama yani aşırı 5 6 bin tl indirim olmaz gibihocam bekle biraz kimse 4060 8 gb ekran kartları için yanıp tutuşmuyor zaten bu fiyatlara kolaylıkla bulabilirsin. Biraz indirimleri takip et daha yüksek performanslı ürünleri alırsın. Düz 4060 ekran kartlarını satamıyorlar habire hazır sistem bunun üzerine yürüyor, sabır..
Bir kere alayım yıllarca dokunmam dersen alınır bu haliyle.alınır mı? mantıklımı ?
aynen çok böyle yenileme yapmıyacağım , 1 2 sene işimi görse yeterli olur. ram konusuna 32 çektim kafa rahatlasın diye program açarken photosop primere ram bitiyor 32 iadre eder beni ssd 2 tb bakıyorumda çok gerek yok zaten oyun indirmicem oku hızı iyi olan 1 tb yeterli diye düşünüyorum , inidirm beklesem ne kaddar inebilirki fiyattan ? 26.5 alsam şuanda 20 gün sonra 24 olacağını pek sanmıyorum 2 ci ele bulaşmak istemiyorum 0 alayım garanbtisi vs. olsun kafam rahat olsun daha mantıklı diye düşünüyorumBir kere alayım yıllarca dokunmam dersen alınır bu haliyle.
Garantiisi yok ama olmaz bu parça kalitesinde, daha dandik parçalarla olabilir.26.5 alsam şuanda 20 gün sonra 24 olacağını pek sanmıyorum
link atsana kanka bakalım18kya gencer gamingkteki da iy