Kienz1
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Melih baş
- Bütçe
- 26000
Merhabalar başlıkta da yazdığı gibi 26 bine sistem toplamayı düşünüyorum 20 bine pchocası veya donanım arşivinin kasa cikarmasini bekliyorum. Beklemeye değer mi yoksa 20 bine şimdiden bir kasa toplayıp almak mı mantıklı bilemedim. geriye kalan 6 bin ile de monitör klavye ve fare almayı düşünüyorum tavsiyelerinize açığım benim bulduklarım bunlar
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model I GLO-MS-I-MB Siyah RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com