D Darkdawn 80+ Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 444 Dahası Reaksiyon skoru 91 İsim Serdar 27 Haziran 2024 #14 ¿SavaşGamer• yazmış: Kampanya tekrar başlamış, bende milkshake aldım. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Boykot ne oldu bildiğim kadarı ile mcdonalds boykot ediliyordu. yanlışmı biliyorum.
¿SavaşGamer• yazmış: Kampanya tekrar başlamış, bende milkshake aldım. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Boykot ne oldu bildiğim kadarı ile mcdonalds boykot ediliyordu. yanlışmı biliyorum.
Moren 80+ Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 211 Dahası Reaksiyon skoru 68 Yaş 21 İsim Abdullah 27 Haziran 2024 #15 Darkdawn yazmış: Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Boykot ne oldu bildiğim kadarı ile mcdonalds boykot ediliyordu. yanlışmı biliyorum. Devamı için tıklayın... Bazı insan insan öldürmek ister. Ne kadar anlatsan boş. Boykota devam.
Darkdawn yazmış: Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Boykot ne oldu bildiğim kadarı ile mcdonalds boykot ediliyordu. yanlışmı biliyorum. Devamı için tıklayın... Bazı insan insan öldürmek ister. Ne kadar anlatsan boş. Boykota devam.
CupOk 80+ Bronze Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 1,466 27 Haziran 2024 #16 Darkdawn yazmış: Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Boykot ne oldu bildiğim kadarı ile mcdonalds boykot ediliyordu. yanlışmı biliyorum. Devamı için tıklayın... Moren yazmış: Bazı insan insan öldürmek ister. Ne kadar anlatsan boş. Boykota devam. Devamı için tıklayın... Sanki cebinizden para vericeksiniz bedava zaten hala boykot diolar
Darkdawn yazmış: Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Haziran 2024 Boykot ne oldu bildiğim kadarı ile mcdonalds boykot ediliyordu. yanlışmı biliyorum. Devamı için tıklayın... Moren yazmış: Bazı insan insan öldürmek ister. Ne kadar anlatsan boş. Boykota devam. Devamı için tıklayın... Sanki cebinizden para vericeksiniz bedava zaten hala boykot diolar
Gamze3310 80+ Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 155 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Gamze Çelik 24 Ağustos 2024 #17 CupOk yazmış: Sanki cebinizden para vericeksiniz bedava zaten hala boykot diolar Devamı için tıklayın... Eve gönderiyorlar mı bide ne kadar süresi var bu ödülün biliyor musunuz?
CupOk yazmış: Sanki cebinizden para vericeksiniz bedava zaten hala boykot diolar Devamı için tıklayın... Eve gönderiyorlar mı bide ne kadar süresi var bu ödülün biliyor musunuz?