Leewzy
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
b580 ve sorunlu? ikinci el istemediğini belirtti ve b580 sorunlu bir kart degil hocam.2. elden rx6800 bulunuyor neden b580 gibi güçsüz ve sorunlu bir kartı alsın ki?
b580 ve sorunlu? ikinci el istemediğini belirtti ve b580 sorunlu bir kart degil hocam.2. elden rx6800 bulunuyor neden b580 gibi güçsüz ve sorunlu bir kartı alsın ki?
Biliyorum, ben konuyu görecek diğer arkadaşlar için söylüyorum.Arkadaş ikinci el istemediğini belirtti
B580 Amdye gore geride. Bir cok sorun yaşayan kişi var. Rx 6800 Gibi bir kart ile kıyaslanması söz konusu değil. Bu bütçeye 3080 de bulunabilir.b580 ve sorunlu? ikinci el istemediğini belirtti ve b580 sorunlu bir kart degil hocam.
sorunlar son güncellemelerle çözülmüş hocam ayrıca amdye göre geride olduğu kanısı biraz yanlış olsa da elbette rx 6800 ile karşılaştırmak anlamsız.Biliyorum, ben konuyu görecek diğer arkadaşlar için söylüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B580 Amdye gore geride. Bir cok sorun yaşayan kişi var. Rx 6800 Gibi bir kart ile kıyaslanması söz konusu değil. Bu bütçeye 3080 de bulunabilir.
Gelde buna laf anlat şimdiBiliyorum, ben konuyu görecek diğer arkadaşlar için söylüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B580 Amdye gore geride. Bir cok sorun yaşayan kişi var. Rx 6800 Gibi bir kart ile kıyaslanması söz konusu değil. Bu bütçeye 3080 de bulunabilir.
dostum, 6800-3080 bulabilecegin butcede b580 oneriyorsun. komik ciddenGelde buna laf anlat şimdi
Kardeşim 6800 ile 3080'in sıfırımı var?dostum, 6800-3080 bulabilecegin butcede b580 oneriyorsun. komik cidden
Neden? temiz ve sicakliklari iyiyse, güvenlik etiketleri acilmadiysa alinir. Mining ekran kartını bozmaz. 24 saat mining yapmış ekran kartını 6 saat oyun oynayan ekran kartına tercih ederim. Mining sadece VRAM kullanırken oyun çipi de kullanıyor.Kardeşim 6800 ile 3080'in sıfırımı var?
Arkadaş ister B580'i ikinci el alır ister sıfır ben ikinci el almasını önerdim ki parası cebinde kalsın gene farketmez sıfırda alınır.6800-3080 zaten ikinci el olduğu için eleniyor fakat genel konuştuğunu varsayıyorum.Önerdiğin iki cihaz sadece 2022 Eylül ayından sona faturalarmış ise alınır yoksa alınmaz neden çünkü kullanıcı mining yapmış olabilir.B580'de yeni çıktığı için böyle bir derdi yok.
Laftan anlamaz bir arkadaşsın belliki kanıtlamaya başlasam gene böyle saçma sapan yazılar yazıcaksın yok 24 saat mining yapilmis ekran kartını 6 saatlik oyun oynanan ekran kartina tercih edermiş biraz araştır çocuk gibi herşeyi anlatıp itirazını dinleyemem ben.Neden? temiz ve sicakliklari iyiyse, güvenlik etiketleri acilmadiysa alinir. Mining ekran kartını bozmaz. 24 saat mining yapmış ekran kartını 6 saat oyun oynayan ekran kartına tercih ederim. Mining sadece VRAM kullanırken oyun çipi de kullanıyor.
Bana kanıtlasana madenciliğin zararlı olduğunu.
2. elden 3080 bulunabilecek bütçeye miningli olur diye alma diyorsun, Senin araştırman lazım. Yenisin galiba, Dış estetikte bir şey yoksa ve gerekli testlerden sonra skorlar global değerlerle aynıysa kart %99 sorunsuzdur. Bilgisayarlar katı hal olarak çalıştığı için gözle görülür şekilde "eskime, yıpranma, ömrü azalma, yorulma??" yapmaz. Sadece elektrik yolları minimal derecede aşınır o da eskime değildir.Laftan anlamaz bir arkadaşsın belliki kanıtlamaya başlasam gene böyle saçma sapan yazılar yazıcaksın yok 24 saat mining yapilmis ekran kartını 6 saatlik oyun oynanan ekran kartina tercih edermiş biraz araştır çocuk gibi herşeyi anlatıp itirazını dinleyemem ben.