Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
260 TL'yi aşmayacak en kaliteli kulaklık nedir?
Rampage almam 260 tl yi aşmamalısepete eklediğin zaman 340 TL'ye düşüyor indirimde fiyatına göre çok çok iyi bence biraz daha üzerine katıp bunu almalısın sabahtan beri heryeri gezdim mediamarkt ta canlı olarak bilgisayara takıp test ettim baya iyi oradaki fiyatı 570 TL idi.
Rampage almam 260 TL yi aşmamalı
kulaklık bu fiyatta tercih edilir bende kullanuıyorumda basımın belası kablosu dolanıyor birbirine bide rgb leri kullanamıyorum pc yi kapatınca kapanmıyor rgb lerGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2-3 kişinin elini öpersen tamamlarsın parayı
Aynı model bende de var. Rgb'ler USB ile yanıyor, çıkartmayı denedin mi hiç?kulaklık bu fiyatta tercih edilir bende kullanuıyorumda basımın belası kablosu dolanıyor birbirine bide rgb leri kullanamıyorum pc yi kapatınca kapanmıyor rgb ler
Evet kablosu dolanıyor ve benimde kapanmama sorunu vardı yeni pc alınca çözüldü. Bios'tan bir ayarın açılması gerekiyordu. Ama onun dışında ses kalitesi ve mikrofon kalitesi baya iyi fiyatına göre. Ben memnunum.kulaklık bu fiyatta tercih edilir bende kullanuıyorumda basımın belası kablosu dolanıyor birbirine bide rgb leri kullanamıyorum pc yi kapatınca kapanmıyor rgb ler
bu siteye güvenilir mi kifiyat performans olarak bunu al o zamanGamepower Tinker V2 Siyah 7.1 Titreşimli RGB Oyuncu Kulaklık
Gamepower Tinker V2 Siyah 7.1 Titreşimli RGB Oyuncu Kulaklık gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Kulaklık çeşitleri gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
bakacağım hocamGamenote H2016D
Yok dönüştürücü varsa belki kullanılabilir.h2016d nin usb modeli yok mu