İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Bütçe
- 2600
2600 tl e kadar 144 hz monitör önerisi
Bu monitör nasıl https://www.incehesap.com/aoc-24g2u-23-8-inc-monitor-fiyati-43761/
Bildiğim kadarıyla gayet alınabilir sorunsuz bir ürün.Pivot özelliği de vardı galiba.
Sizin tercihiniz ne olurdu hocam @AmanitaBu üçünden istediğini alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Hepsi bir birinin muadili. Asus'u kullanıyorum memnunum hiç bir sorunu yok. AOC olanın USB portu var baya fazla Asustan farkı bu. LG diğerlerine göre malzeme kalitesi biraz düşük sanırım ama paneli 1 ms GTG yani daha hızlı Cs go/ valorant ağırlıklı oynuyorsanız.Sizin tercihiniz ne olurdu hocam
Sagolasın cevabın içinHepsi bir birinin muadili. Asus'u kullanıyorum memnunum hiç bir sorunu yok. AOC olanın USB portu var baya fazla Asustan farkı bu. LG diğerlerine göre malzeme kalitesi biraz düşük sanırım ama paneli 1 ms GTG yani daha hızlı Cs go/ valorant ağırlıklı oynuyorsanız.
Hangisini alırsanız alın üzmez kısacası aralarında dev bir fark da yok. Benim tavsiyem Amazondan alın gerisi önemli değil.
Ayrı konu açın.Curved kullanan varsa bir sorum var rahatsızlık yapıyormu belli bir süre sonra?
27 inç altı curved monitör önermiyollarCurved kullanan varsa bir sorum var rahatsızlık yapıyormu belli bir süre sonra?