Eski derken? 2 Senedir bende kamerasından oyun performansına kadar gayet güzel? Eski olması kötü demek değil.Pahalı geldi. Oyun oynayacaksa uzak dursun ve eski telefon.
Daha güncel telefon alabilir. Ben kötü mü dedim?Eski derken? 2 Senedir bende kamerasından oyun performansına kadar gayet güzel? Eski olması kötü demek değil.
Haketmiyor 300-400 daha koysanız 9s alırsınız.Birazdan kardeşime alıcaz laf dinlettiremiyorum hemen alıcaklar acil o yüzden. 2600 TL ye alıcaz bu parayı hakediyormu özellikleri nasıl ? önerir misiniz??
Hocam agresif çıkış değil kendim 2 senedir kullanıyorum 1700 tl ye almıştım. Zamanında çok fazla Pubg Mobile oynardım. Sıfır kasma donma sabit 60 FPS İle oynuyordum.Daha güncel telefon alabilir. Ben kötü mü dedim?
2 sene sonra o telefonda performans düşüşleri olacak. Boşu boşuna agresif olmayın hocam, fanboy da olmayın. Oyun performansı olarakta, şahsen ben almazdım ve o telefonun ne kadar performans vereceğini hemen hemen herkes az çok tahmin ediyordur fiyatından.
yardımcı olduğunuz için herkese teşekkürler konuyu uzatıp tartırişmanıza gerek yok hallettik.Hocam agresif çıkış değil kendim 2 senedir kullanıyorum 1700 TL ye almıştım. Zamanında çok fazla PUBG Mobile oynardım. Sıfır kasma donma sabit 60 FPS İle oynuyordum.
sonuçta düşünürsek rx590 da eski ama hala güçlü bir kart.Pahalı geldi. Oyun oynayacaksa uzak dursun ve eski telefon.
Telefon ile ekran kartını kıyaslamak en saçma şey.sonuçta düşünürsek rx590 da eski ama hala güçlü bir kart.