2600TL'ye kadar mouse Önerisi

Rowina

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2600
Merhabalar şuan steelseries rival 3 kullanmaktayım kablosuz mouseye geçiş yapmak istiyorum almışkende beyaz renk tercih edeceğim bütçem en fazla 2600TL'dir mouse tutuşumu ek olarak ekliceğim aklımda ki modeller şuanlık ATK Dragonfly A9 - VXE Dragonfly R1 bu ikisi arasındayım hangisini tavsiye edersiniz farklı mouse önerilerinede açığım tercihen belirttiğim mouselerle aynı kalitede bilinen markalar ve tavsiye edilmiş incelenmesi olan ürünler olursa sevinirim
NOT= Elim bilekten itibaren 18cmdir büyük ele sahip değilim

Ekler

• soldan bakış.webp
    soldan bakış.webp
    297 KB · Hit: 11
  • tepeden.webp
    tepeden.webp
    303.4 KB · Hit: 8
  • sağdan bakış.webp
    sağdan bakış.webp
    316.8 KB · Hit: 8
Merhabalar şuan steelseries rival 3 kullanmaktayım kablosuz mouseye geçiş yapmak istiyorum almışkende beyaz renk tercih edeceğim bütçem en fazla 2600TL'dir mouse tutuşumu ek olarak ekliceğim aklımda ki modeller şuanlık ATK Dragonfly A9 - VXE Dragonfly R1 bu ikisi arasındayım hangisini tavsiye edersiniz farklı mouse önerilerinede açığım tercihen belirttiğim mouselerle aynı kalitede bilinen markalar ve tavsiye edilmiş incelenmesi olan ürünler olursa sevinirim
NOT= Elim bilekten itibaren 18cmdir büyük ele sahip değilim
a9 al keyfine bak büyük ihtimal bütçen a9 proya yetiyor çek onu keyfine bak

atk a9 pro modeline bak derim baya uygun fiyatlı ve f/p ben bir ara kullanırdım onu sattım ikinci elde

A9 Plus 800mAh bataryaya sahip Pro modelide 500mAh bataryaya sahip orda biraz kararsız kaldım

A9 Pro modelinde 8k hz desteği varmış şimdi biraz daha içime sindi stok için mail verdim bakalım

Geri