- Bütçe
- 1700
arkadaşlar şu anda rival 3 kullanıyorum yeni bir mouse almak istiyorum bütçem 1700 tl wireless olması çok önemli önerilerinize açığım aklımda şu anda birkaç tane mouse var sizce hangisi
www.havitstore.com.tr
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
aklımda bu 4 mouse var tavsiyeleriniz nedir valorant cs gibi rekabetçi fps oyunları oynuyorum
Havit H.Kraken StarBlaze-2 Kablosuz Mouse - Beyaz
Havit Kraken StarBlaze-2 RGB Kablosuz Gaming Mouse 26000 DPI PAW3395 - Beyaz
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...