SneeX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,728
daha geçen suprasını aldım bu da lazımdı onun fiyatlarına düşmüşSabah üzüldüm ya gerçekten nasıl kaçırabilirim diye yapacak bir şey yok bekleyeceğiz
daha geçen suprasını aldım bu da lazımdı onun fiyatlarına düşmüşSabah üzüldüm ya gerçekten nasıl kaçırabilirim diye yapacak bir şey yok bekleyeceğiz
Bende ilk ve tek speed champ r34 var dedim abisi olsun diyedaha geçen suprasını aldım bu da lazımdı onun fiyatlarına düşmüş![]()
Basbaya yalan söylüyorlar madem stok yok komple satıştan kaldır onlar iptal etmeden siparişimi iptal etmem ediyorlarsa normalde thh ye gitmezdim inadına gidebilirim stok yoksa komple kaldır satıştan inanalım hem satıştan kaldırmıyor hem de stok yok diyorgöndermeyecek muhtemelen, kutusu hasarlı geldi yorumunu görünce koli ile gönderin yazmıştım bunu yazmış. sözde stoğu yok ama bütün platformlarda satışa devam ediyor çakalhepsinin ss'ini aldım thh giderim çok büyük fiyat farkı yok kazanırız muhtemelen
Alıntıyı görüntüle
iptal maili geldi zaten. thhye gidecek olan arkadaşa başarılar. böyle işletmelerin kafalarına vura vura paralarını almak gerekiyorBasbaya yalan söylüyorlar madem stok yok komple satıştan kaldır onlar iptal etmeden siparişimi iptal etmem ediyorlarsa normalde thh ye gitmezdim inadına gidebilirim stok yoksa komple kaldır satıştan inanalım hem satıştan kaldırmıyor hem de stok yok diyor![]()
N11'e stok gelmiş hocam onuda belgeleyingöndermeyecek muhtemelen, kutusu hasarlı geldi yorumunu görünce koli ile gönderin yazmıştım bunu yazmış. sözde stoğu yok ama bütün platformlarda satışa devam ediyor çakalhepsinin ss'ini aldım thh giderim çok büyük fiyat farkı yok kazanırız muhtemelen
Alıntıyı görüntüle
mail ile gelen sipariş özetinde aldığın tutar yazıyor onu kullanabilirsinthh ye başvuracağım fakat iptal ekranında ürünün fiyatı 4800tl görünüyor. satın aldığımız tutarı site sayfasında nereden görüntüleyebiliriz?
o aklıma gelmedi. kredi kartı hareketlerini koydum.mail ile gelen sipariş özetinde aldığın tutar yazıyor onu kullanabilirsin