ASPHO
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Kapitalist düzenin sevimli ajanısınne günahı bir sürü sevaba girdim herkes dua ediyor ya satıyor para kazanıyor ya da ucuza alıyor kullanıyor![]()
Kapitalist düzenin sevimli ajanısınne günahı bir sürü sevaba girdim herkes dua ediyor ya satıyor para kazanıyor ya da ucuza alıyor kullanıyor![]()
ekstre ödemesinde söven daha fazladırne günahı bir sürü sevaba girdim herkes dua ediyor ya satıyor para kazanıyor ya da ucuza alıyor kullanıyor![]()
Sövmeye fırsat kalmıyor taksiti bitmesine daha olan ürünlerin limiti açmak için taksiti erken kapatıyorum.Kısır döngüdeyim taksit kavramını bitirdi bende.ekstre ödemesinde söven daha fazladır![]()
e almasın o zaman adama ucuz ürün atıyoruz hem alıyor hem sövüyorsa işimiz uzun zaten kasım ayı bitsin paylaşımları azaltacağımekstre ödemesinde söven daha fazladır![]()
lego bu nasıl bir ihtiyaç olacak zatenBen de aldım ihtiyaç yokken
Bitmiş![]()
Lego 42210 Technic Fast and Furious Nissan Skyline GT-R (R34) Araba Fiyatları ve Özellikleri
Lego 42210 Technic Fast and Furious Nissan Skyline GT-R (R34) Araba en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
onaylandı gözüküyor ama halen iptal gelebilir bakalım hayırlısı2.5a nasıl sattılar hayret
Hazırlanıyor yazıyor hocam. İptal ederlerse fena küfür yerler.onaylandı gözüküyor ama halen iptal gelebilir bakalım hayırlısı
Bana da iptal gelecek gibi geliyor onaylandıda kaldı çünkü. Stok bitmedi eski fiyatına geri çekti satıcı sadece hadi hayırlısıonaylandı gözüküyor ama halen iptal gelebilir bakalım hayırlısı
Sabah üzüldüm ya gerçekten nasıl kaçırabilirim diye yapacak bir şey yok bekleyeceğizkaçırdığım şeye bak ağlıcam